Uusimmat

Elon Musk haukkui Mahtisormukset-sarjan – Nyt Neil Gaiman iski takaisin: ”Jos hän haluaa neuvoja kuinka epäonnistua Twitterin ostamisessa…”

07.09.2022 08:25 Muropaketin toimitus

Elon Musk lyttäsi eilen Amazonin uuden Taru sormusten herrasta -sarjan. Nyt ansioitunut fantasiakirjailija Neil Gaiman on kuittaillut takaisin Muskille tämän kommenteista.

Twitterissä julkaisemissaan viesteissä Elon Musk ilmoitti ”Tolkienin kääntyvän haudassaan” Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan takia:

”Tolkien kääntyy nyt haudassaan” – Elon Musk haukkui Mahtisormukset-tv-sarjan, jossa ”kaikki miehet ovat pelkureita tai mulkeroita”

Eriävät mielipiteet ovat toki sallittuja, mutta nyt Sandman-sarjakuvasta ja American Gods -romaanista tunnettu Neil Gaiman on kyseenalaistanut sen, onko Musk paras mahdollinen henkilö arvioimaan Mahtisormuksia. Kuuluuhan keksijä-miljardöörin osaamisalueeseen enemmän esimerkiksi epäonnistuneet Twitter-kaupat…

Julkisuudessa on arveltu, että Mahtisormukset-sarjan tosiasiallinen laatu on Elon Muskille sivuseikka – todellinen syy sarjan lyttäämiseen oli tilaisuus potkia Amazonin Jeff Bezosia jalkoväliin, kun tilaisuus kerran osui kohdalle.