Uusimmat

Yksi Final Fantasy 13 ei riittänyt: lisää ensi talvena!

19.01.2011 11:00 Miikka Lehtonen

Final Fantasy XIII jakoi ilmestyessään mielipiteitä. Suuri osa pelaajista ei tuntunut pelistä piittaavan, minä heidän mukanaan. Jotkut kuitenkin tykkäsivät. He saattavat ilahtua kuullessaan, että vaikka Squarella riittää Final Fantasy -projekteja koko porukalle, Final Fantasy XIII saa jatkoa ja jo aika pian.

Square Enix ilmoitti eilen, että se julkaisee ensi talvena Final Fantasy XIII-2 -pelin, joka jatkaa siitä, mihin edellinen peli lopetti. Talvihan tarkoittaa perinteisesti pelialalla marras-helmikuuta, mutta ainakin brittiläinen CVG väittää, että uusi Final Fantasy nähtäisiin kaupoissa vielä tämän vuoden puolella.

Square kertoi, että XIII-2 tulee sisältämään upouuden tarinan, sekä kehittyneemmän version edellisen pelin taistelusysteemistä. Edellisen pelin hahmosuunnittelija ja ohjaaja jatkavat ainakin projektin parissa, ilmeisesti suuri osa muustakin tiimistä. Squaren tiedotteen mukaan tiimi tekee kovasti työtä ”vastatakseen Final Fantasy XIII:stä saamaansa palautteeseen”, mikä kuulostaa hyvältä. Itse pelistä ei vielä paljon muuta tiedetä, joten fiilistelkää promokuvan ja trailerin avulla!

 

Palaamme asiaan kun tiedämme pelistä enemmän.

Lisää aiheesta

Final Fantasy XIII (PS3, Xbox 360)

Final Fantasy XIII:lle oma jatko-osa?

Square: HD-grafiikka rampautti Final Fantasy XIII:n

Bioware: ”Final Fantasy XIII ei ole roolipeli”

PlayStation 3 ja Final Fantasy XIII vievät Sonyn taas oikeuden eteen