Uusimmat

Battlefield 3:ssa on suihkareita, 64 pelaajaa ja voit jopa maata tulessa!

04.02.2011 13:35 Jukka O. Kauppinen

Uraa! EA nosti lopultakin virallisesti kannen Battlefield 3 -kattilansa päältä. Hellalle ryöpsähti heti makoisia detaljimanteleita, joista jokainen voi poimia itselleen sen mieluisimman.

Peli tuo mukanaan muun muassa upouuden Frostbite 2 -moottorin, pelaajan lennettäviä suihkareita, mahdollisuuden makoilla leppoisasti vihollisen tykistökeskityksen keskellä sekä 64 pelaajan moninpelin.

Battlefield 3 julkaistaan syksyllä 2011.

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet.

Lähde: Battlefield 3 ships Fall 2011 — includes jets, prone, and 64 player multiplayer!

Lisää aiheesta

Battlefield Bad Company 2: Vietnam (PC, PS3, Xbox 360)

Ehkä tämä selittää osittain sen, miksi puoli vuotta myöhemmin ilmestynyt Bad Company 2: Vietnam iski kuin ne vertauskuvalliset miljoona volttia. Kaikki tuntui taas niin hienolta ja toimivalta. Palveltuani aikani taas virtuaalirintamalla olen valmis sanomaan, että vaikka uutuudenviehätys selittääkin osan huumasta, loppu on puhdasta hyvää pelisuunnittelua.

Battlefield: Bad Company 2 (PC, PS3, Xbox 360) 

Toisin kuin vaikkapa Modern Warfare –peleissä, Bad Companysta ei saa vakavaa tekemälläkään. Rangaistuskomppanian miehiltä lentää tiheään sangen laadukasta huumoria ja tarina kadonneen kulta-aarteen jahtaamisesta on muutenkin sangen lennokasta tavaraa.

Battlefield 2 (pc)

BF2 jättää pelisarjan edellisien osien käsittelemät toisen maailmansodan ja Vietnamin taakseen. Pelin taistelusirkukset sijoittuvat lähitulevaisuuden taistelutantereille, joissa osapuolina ovat USA, Kiina ja kuvitteellinen Lähi-idän koalitio joukkoineen. Poliittisesta sanomasta pelissä ei ole tietoakaan.

Battlefield Vietnam (PC)

Battlefield Vietnam heittää pelaajan Vietnamin sotaan jenkkien ja paikallisten sissien välisiä konflikteja selvittelemään. Toinen maailmansota on siis jäänyt taakse, mutta ovatko pelin edeltäjää vaivanneet ongelmatkin historiaa?