Uusimmat

SkyShowtimen elokuvatarjonta on vitsi, mutta kohta suoratoistopalveluun tulee kaksi tämän vuoden uutuusleffaa

20.10.2022 14:30 Muropaketin toimitus

Ambulance / Jake Gyllenhaal

Tänä syksynä Suomessa aloittaneen SkyShowtime -suoratoistopalvelun elokuvakirjasto on naurettavan niukka moneen kilpailijaan verrattuna. Marraskuussa tilannetta korjataan kahdella tuoreella tuotoksella.

Viime keväänä Suomen elokuvateattereissa ensi-iltansa saaneet Ambulance (2022) ja Belfast (2021) lisätään SkyShowtimen elokuvakirjastoon 25. marraskuuta. Molemmat elokuvat tulevat katsottavaksi SkyShowtimeen yksinoikeudella.

LUE LISÄÄ: Hinta 3,49 euroa / kk – Suomen uusimman suoratoistopalvelun saa nyt puoleen hintaan loppuelämän ajaksi

Alla elokuvien kuvaukset trailereineen.

Ambulance

”Ohjaaja-tuottaja Michael Bayn toimintatrillerissä veteraani Will Sharp (Emmy-voittaja Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections) yrittää epätoivoisesti löytää rahat vaimonsa sairaalakuluihin. Hän päätyy pyytämään apua ainoalta ihmiseltä, jonka puoleen hänen ei todellakaan pitäisi kääntyä: adoptioveljeltään Dannylta (Oscar®-ehdokas Jake Gyllenhaal, Zodiac, Spider-Man: Far From Home). Danny on ammattirikollinen, ja hän tarjoaa Willille mahdollisuutta päästä osingoille Los Angelesin historian suurimpaan pankkiryöstöön, josta on tilaisuus netota miljoonia dollareita. Koska panoksena on hänen vaimonsa henki, Willillä ei ole vaihtoehtoja.”

Belfast

”Oscar®-ehdokas Kenneth Branaghin ohjaama ja valovoimaisen näyttelijäkaartin tähdittämä Belfast on henkilökohtainen tarina muistojen voimasta täynnä iloa. Elokuva sijoittuu 1960-luvun lopun Pohjois-Irlantiin. Tapahtumien keskiössä on Buddy, koulupoika teini-iän kynnyksellä. Hänen elämäänsä kuuluvat rakastava perhe, metkut kavereiden kanssa ja orastava romanssi. Hänen rakas kotikaupunkinsa on kuitenkin päivä päivältä voimistuvien levottomuuksien kourissa, ja perheellä on edessään vaikea valinta. Heidän on päätettävä, jäävätkö he odottamaan, että konflikti menee ohi, vai jättävätkö he kaiken taakseen uuden elämän tähden.”

Muita SkyShowtimen tuoreempia elokuvia ovat Scream (2022), Sonic the Movie 2 (2022), Last Night in Soho (2021), Sing 2 (2021) ja Dear Evan Hansen (2021).