UUSIMMAT

Hinta 3,49 euroa / kk – Suomen uusimman suoratoistopalvelun saa nyt puoleen hintaan loppuelämän ajaksi

20.09.2022 09:15 Muropaketin toimitus

SkyShowtime korvaa Paramount+-palvelun ja tarjoaa enemmän katsottavaa.

Uusi SkyShowtime on nyt tarjolla Suomessa ja suoratoistopalvelu iskee kehiin saman tien melko hyvän tarjouksen. Normaalisti 6,99 euroa kuukaudessa maksavan uutuuspalvelun saa tilattua puoleen hintaan ”loppuelämäksi”.

Pikkupräntin ehdot kertovat seuraavaa:

”Puoleen hintaan loppuiäksi” -tarjous on saatavilla vain uusille kuukausilaskutteisille tilaajille. Saatavilla vain SkyShowtime.comin kautta. Tämä tarjous on voimassa 01.11.2022 asti. Normaalin kuukausihinnan sijasta sinulta veloitetaan 3,49 € kuukausittain tai (jos normaalihinnat muuttuvat) kuukausihinta, joka on 50% alennus kulloinkin voimassa olevasta kuukausilaskutteisen SkyShowtime-tilauksen normaalihinnasta, kunnes tilauksesi peruutetaan.

SkyShowtime tarjoaa myös perinteisen 7 päivän ilmaiskokeilun, mutta selainversiossa se vaihtoehto on melko hyvin piilotettu tukikeskus-osioon. Ilmainen testitilaus löytyy täältä.

SkyShowtimen tarjonta on koostettu Skyn, NBCUniversalin, Universal Picturesin, Peacockin, Paramount+:n, Showtimen, Paramount Picturesin ja Nickelodeonin katalogeista.