Uusimmat

Barbie-tähti ei muistele Suomen vientiylpeyttä lämmöllä: ”Se murskasi meidän elokuvamme”

24.04.2024 10:00 Muropaketin toimitus
The Nice Guys

Kuva: Nordisk Film

Ryan Goslingin ja Russell Crowen vuoden 2016 The Nice Guys sai kiitosta katsojilta, mutta katsojia kertyi studion näkökulmasta turhan vähän.

Shane Blackin ohjaama ja käsikirjoittama The Nice Guys tehtiin kohtalaisella 50 miljoonan dollarin budjetilla, mutta koska lipunmyynti kohosi maailmanlaajuisesti vain reiluun 60 miljoonaan dollariin, ei jatko-osaa koskaan tehty.

Comic Book -sivuston haastattelussa Barbiestakin tuttu Ryan Gosling harmittelee, miten Rovion kehittämän mobiilipelihitti Angry Birdsin filmatisointi ensi-ilta osui samalle viikonlopulle The Nice Guysin kanssa.

”Niin useiden elokuvien kohdalla jatko-osasta päätetään avausviikonlopun perusteella. Meidän elokuvamme sai ensi-iltansa samana viikonloppuna kuin Angry Birds. Angry Birds sitten murskasi meidät täysin. Ja sai jatko-osan”.

The Nice Guysin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Yksityisetsivä Holland Marchin ja ammattipelottelija Jackson Healeyn tiet kohtaavat sattumalta salaperäisen Amelian ansiosta. Holland haluaa kuulustella tyttöä kuuluisan pornotähden kuolemaan liittyen ja Jackson taas saa palkkansa siitä, että Amelia jätetään rauhaan. Yksinkertaisilta näyttävät työkeikat tuovat miehet keskelle rikosvyyhtiä, jossa ihmishengille ei anneta suurta painoarvoa. Pian ainoastaan Amelia ei ole uhkaavien voimien kohteena, vaan miehet ja Hollandin tytär Holly joutuvat selvittämään rikossuman pelastaakseen omat nahkansa.”

Ryan Goslingin uusin elokuva The Fall Guy saapuu Suomen teattereihin perjantaina. Muropaketin arvio julkaistaan myöhemmin tänään.

The Nice Guys

Kuva: Nordisk Film