Uusimmat

Rocky II:ssa on paha aivopieru, mutta Sylvester Stallonen oli pakko tehdä se, kun rintalihas repesi luusta

Kuva: © Netflix

24.04.2024 12:23 Muropaketin toimitus

Sylvester Stallone loukkaantui vakavasti Rockyn jatko-osaa tehdessä. Niinkin vakavasti, että uskoi koko uransa olevan ohitse.

Sylvester Stallone valmistautui Rocky II:n (1979) kuvauksiin treenaamalla kehonrakentaja Franco Columbun kanssa. Kun kuvauksiin oli enää vain viikkoja aikaa, näyttelijän rintalihas revähti irti luusta.

”Menin penkkiin ja olin nostamassa ehkä vain 90 kilon punteilla. Lämmittelin vasta, kun kuulin pamahduksen. Putosin lattialle. Franco pyysi minua näyttämään mitä tapahtui. Hän kokeili sormillaan – olin reväyttänyt rintalihakseni irti luustani. Se oli tosi paha juttu. Pystyin kuulemaan sen. Uskoin että pyörryn siihen paikkaan”, Sylvester Stallone muisteli tapahtunutta TMZ:n tuoreessa Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons -haastattelussa The Daily Mailin mukaan.

”Menin kotiin ja uskoin että koko urani oli ohi. Minun olisi pitänyt aloittaa Rocky II ja ohjata se ja kaikki puolentoista kuukauden päästä. Tein sitten niin – ja Schwarzenegger olisi tehnyt samoin – että kun en tätä kättä voi käyttää, vaihdan sen. Rocky otteli sitten oikeakätisesti”.

Olosuhteiden pakosta Rocky II:n käsikirjoitusta muutettiin niin, että nyrkkeilijätähti kärsi näköongelmista ja joutui nyrkkeilemään uudella tavalla.

”Onhan se ihan epäloogista. Mutta päätin etten lopeta tätä elokuvaa vain onnettomuuteni takia”, Stallone kuittasi.

Rocky II on katsottavissa Suomessa vuokra- ja myyntiversioina.