Uusimmat

”Leijuin aivan pilvissä” – Arnold Schwarzenegger huijasi pahimman kilpailijansa jämäelokuvan pääosaan

Toimintalegendat Escape Plan -elokuvassa © 2013 Summit Entertainment

24.04.2024 08:45 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone taistelivat takavuosina valkokankaalla konnia ja kulisseissa toisiaan vastaan.

Toimintalegendat Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone ovat nykyään hyviä ystäviä, mutta tiistaina FOX-kanavalla esitetyssä TMZ Presents: Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons -ohjelmassa muisteltiin myös aikoja, jolloin tilanne oli täysin päinvastainen.

”Kilpailimme siitä, kumman keho on paremmassa kunnossa. Kun hän [Stallone] alkoi käyttää konekiväärejä, jotka olivat todella isoja konekivääreitä, minä laahasin perässä. Sitten hän laahasi vuorostaan minun perässäni… Näin se homma eteni. Kun hän sitten tappoi Rambossa 80 ihmistä, piti minun tappaa 87 ihmistä”, Schwarzenegger muisteli The Hollywood Reporterin mukaan.

Näyttelijöiden kilvoittelu meni niin pitkälle, että Schwarzenegger huijasi Stallonen ottamaan vastaan roolin kökkökomediassa Seis! Tai mamma ampuu (Stop! Or My Mom Will Shoot, 1992). Stallone luuli Schwarzeneggerin tahtovan roolin ja nappasi sen itselleen tietämättä astuneensa juuri taiten asetettuun ansaan.

”Leijuin tietenkin aivan pilvissä. Minusta tuntui että ainoa tapa, jolla voisin pärjätä Stallonelle oli, jos hän kompuroisi. Se oli psykologista. Tähän tiivistyy koko Hollywoodin olemus. Olet vain niin hyvä kuin paras elokuvasi.”

Sittemmin Arnold Schwarzeneggerin ja Sylvester Stallonen välit ovat parantuneet selvästi.

”Päädyimme molemmat rahoittamaan Planet Hollywood -ravintolaketjua. Lensimme yhdessä ympäri maailmaa mainostamassa sitä ja meistä tuli parhaimmat kaverit. Stallone on mahtava ihminen ja nykyään olemme erottamattomia”, Schwarzenegger kertoi viime vuonna.

Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone olivat pahimpia kilpailijoita – sitten yksi asia muutti koko tilanteen

Sekä Schwarzeneggerista että Stallonesta julkaistiin viime vuonna dokumentit Netflixissä, ja ne löytyvät palvelusta edelleen.

 

Seis tai mamma ampuu löytyy suoratoistona Ruutu-palvelusta.