Uusimmat

Bungie jakaa Destinyn betakoodeja Twitterissä

22.10.2013 11:00 Juho Anttila

Kun studio, joka käytännössä toi toimivan FPS-räimeen konsoleille ja loi samalla yhden kaikkien aikojen suurimmista viihdebrändeistä, väsää uutta peliä, on syytä olla korvat höröllä. Halo-sarjasta tutun Bungien Destiny on juuri se peli. Teos julkaistaan ensi vuoden toisella neljänneksellä, mutta onnekkaimmat pääsevät kokeilemaan sitä jo aiemmin betatestin muodossa.

Betatestiin pääsee osallistumaan, kunhan uskaltautuu ennakkotilaamaan Destinyn. Nyt Bungie on avannut myös toisen, vaihtoehtoisen tavan hankkia itselleen betatestiin oikeuttava koodi. Firma nimittäin jakaa betakoodeja Destinyn Twitter-tilillä.

Testipaikkaan oikeuttavia koodeja jaetaan tämän viikon ajan joka päivä sattumanvaraisina aikoina. Bungie ei kerro, kuinka monta koodia tullaan jakamaan, mutta paikan voittaminen vaatii todennäköisesti silti sekä nopeita reaktioita että onnea. Pelin Twitter-tilillä on nimittäin tätä kirjoittaessa jo yli 90 000 seuraajaa.

Betatesti käynnistyy ensi vuoden alussa kaikilla niillä alustoilla, joille myös lopullinen peli julkaistaan. Listalta löytyy siis PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ja Xbox One. Itse peli ilmestyy myöhemmin keväällä.

Destinyn Twitter-tili löytyy täältä.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Bungie tekee trolleista hampaattomia Destinyn moninpelissä

Bungien Destiny ottaa mallia Borderlandsista

Kiinnostaako Bungien Destiny? Katso pitkä video pelin kehitysprosessista!