Uusimmat

Muutoksia eDomen riveissä

08.05.2008 13:32 Jukka O. Kauppinen

eDome-rintaman uutisia. Toimitus-sivulle on lopultakin lisätty kaksi sivustoa jo pidemmän aikaa avustanutta kirjoittajaa. Lisäksi uutisosastolla saattaa olla jonkin aikaa melkoista vilskettä kahden vierailevan uutistoimittajan ansiosta.

Toimituslistalle on lisätty kaksi eDomen vakituista avustajaa eli Antti Mutta ja Piia Oksanen, molemmat peliarvostelijoita.

Antti Mutta on toiminut eDomen avustajana aikaisemminkin, mutta piti muutaman vuoden tauon pelikirjoittamisesta. Antti on kirjoittanut aikaisemmin Pelaaja-lehteen.

Ja mitäs uutispuolelle kuuluu? No, siellä melskaa jonkin aikaa vierailevina tähtinä kaksi vanhaa eDomeilijaa: Jouni Mäki-Panula alias Emperor sekä Kalle Lahtinen alias Kalez, molemmat pitkän linjan verkkopeliaktiiveja, jotka muistetaan erityisesti Clan Vallasherran riveistä – kuten arvon kollegamme Pelit-lehden Tuomas Honkalakin.

Sekä Kalle että Jouni olivat eDomen toimittajia silloin muinaisina vuosina 2000-2001. Jouni vastasi eDomen verkkopeliosiosta, Yhteisöistä, Kalle oli uutistoimittaja ja pelikriitikko. Molemmat ovat edelleen mukana pelikuvioissa, joskin toisissa tehtävissä. Näillä näkymin he vierailevat eDomessa muutaman viikon ajan.

Lisätietoja:

eDomen toimitus

eDomen RSS-feedit

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat