Uusimmat

Yhä elokuvateattereissa pyörivän Black Panther: Wakanda Foreverin voi katsoa kotona tästä päivästä lähtien

01.02.2023 08:35 Muropaketin toimitus

Ryan Cooglerin ohjaama Black Panther -jatko-osa Wakanda Forever lisätään Disney+:n elokuvakirjastoon tänä aamuna.

Marraskuun 2022 alussa elokuvateattereihin saapuneessa Black Panther: Wakanda Foreverissa kuningatar Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Laetitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) ja Dora Milaje (mm. Florence Kasumba) taistelevat suojellakseen kansakuntaansa asioihin sekaantuvia maailmanvaltoja vastaan kuningas T’Challan kuoleman jälkimainingeissa. Wakandalaisten ponnistellessa aloittaakseen elämässään uuden luvun, sankariemme täytyy lyöttäytyä yhteen Nakian (Lupita Nyongó) ja Everett Rossin (Martin Freeman) avustuksella ja takoa uusi tulevaisuus Wakandan kuningaskunnalle…

Black Panther: Wakanda Forever on toistaiseksi katsottavissa ainoastaan Disney+:sta. Saataville on tullut myös myyntiversio, mutta muihin suoratoistopalveluihin Marvel Studiosin elokuvaa on turha odottaa.

Seuraava MCU-elokuva on Ant-Man and the Wasp: Quantumania, joka saa Suomen ensi-iltansa tasan kahden viikon päästä 15. helmikuuta. Myöhemmin tänä vuonna on luvassa myös Guardians of the Galaxy Vol. 3 ja The Marvels, sekä Disney+-sarjat Secret Invasion, Loki (toinen kausi), Ironheart, Echo, What If…? (toinen kausi) ja Agatha: Coven of Chaos.