Uusimmat

Black Panther -elokuvasta tuttua Marvel-tähteä syytetään naisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

12.06.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Syytökset hittielokuvien näyttelijöitä kohtaan jatkuvat. Tällä kertaa vuorossa on Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan Namoria esittänyt Tenoch Huerta.

Useat espanjankieliset sivustot ovat uutisoineet, että Black Panther: Wakanda Forever -elokuvassa Namoria esittänyttä Tenoch Huertaa syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Syyttäjänä toimii muusikko María Elena Ríos, joka useassa some-postauksessaan kuvaa Huertaa “väkivaltaiseksi seksuaaliseksi saalistajaksi”. Naisen mukaan hän ei olisi Huertan ainoa uhri, vaan uhreja olisi useampia.

Tarkempaa tietoa aiheesta ei vielä ole Ríosin syytösten lisäksi, mutta espanjantaitoiset voivat tutustua aiheeseen tarkemmin Comicbook Movien linkittämien some-postausten kautta.

Huerta ei ole ensimmäinen  – eikä varmasti myöskään viimeinen, ikävä kyllä –  elokuva-alalla työskentelevä ihminen, jota syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä, väkivaltaisuudesta tai muusta sekoilusta kulissien takana. Viime vuosina medianäkyvyyttä ovat saaneet muun muassa Jonathan Majors, Ezra Miller, Johnny Depp, Kevin Spacey ja Bryan Singer.

LUE MYÖS: Arvostelu | Black Panther: Wakanda Forever on jatko-osa elokuvalle, jota ei ikinä tehty