Uusimmat

Disney muutti suuntaa – Jatkossa luvassa on vähemmän Marvelia ja Star Warsia

17.02.2023 07:00 Muropaketin toimitus

Disney-pomo haluaa jatkossa “paremmin kuratoitua” sisältöä.

Marvel Studios ja Lucasfilm ovat tarjoilleet Marvel- ja Star Wars -faneille viime vuosina valtavasti uutta sisältöä. Nyt Disneylla kuitenkin painetaan jarrua elokuva- ja sarjatuotantojen suhteen, uutisoi The Hollywood Reporter.

Disney-pomo Bob Iger kommentoi, että heidän pitää jatkossa “kuratoida paremmin” kalliin sisällön tuotantoa. Tämä koskee niin Marvelia kuin Star Warsiakin.

“Haluamme ruudulle laatua, mutta meidän pitää myös katsoa mitä se maksaa.”

Marvel-pomo Kevin Feige kommentoi aiemmin tällä viikolla, että Marvel Studios hiljentää julkaisutahtiaan. Alun perin tälle vuodelle oli suunnitteilla peräti viisi uutta sarjajulkaisua: What if… -animaatiosarjan ja Lokin toiset kaudet sekä Echo, Ironheart ja Agatha: Coven of Chaos. Nyt uutisen mukaan näyttää siltä, että ainoastaan Lokin toinen kausi ja Samuel L. Jacksonin tähdittämä Secret Invasion ovat ainoat tämän vuoden suhteellisen varmat ensi-illat.

Star Wars -rintamalla suunta on takaisin valkokankaille. Omia elokuvaprojektejaan työstävät tällä hetkellä niin Damon Lindelof kuin Taika Waititi. Sarjapuolella tälle vuodelle on tulossa The Mandalorianin kolmas kausi, Ahsoka ja Skeleton Crew. Uutisia tulevasta voidaan odotella Star Wars Celebrationin aikaan huhtikuussa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Marvel Studiosin kolmas Ant-Man-elokuva on tasapaksua pihinää