Uusimmat

Zombeja, lonkeroita ja jedi-ritareita – Nämä kolme ovat huhtikuun suurimmat pelijulkaisut

01.04.2023 10:00 Muropaketin toimitus

Toimintaroolipeli Star Wars Jedi: Survivor on yksi huhtikuun odotetuimmista pelijulkaisuista.

Huhtikuu ei ole mitään erityistä uusien pelijulkaisujen huippuaikaa, mutta uutta pelattavaa ilmestyy silti tässäkin kuussa. Listasimme kuukauden kolme suurinta ja odotetuinta peliä, joissa riittää kauhua, toimintaa ja galaktista seikkailua.

Pelit on listattu ilmestymisjärjestyksessä.

1) Sherlock Holmes: The Awakened

Frogwaresin kehuttu ja suosittu Sherlock Holmes -pelien sarja jatkuu, mutta tällä kertaa uusintaversiolla todellisesta kulttiklassikosta. Vuonna 2007 ilmestynyt Sherlock Holmes: The Awakened oli ehkäpä sarjan erikoisin osa, sillä siinä legendaarinen mestarietsivä joutuu kohtaamaan H. P. Lovecraftin luoman Cthulhu-mytologian kauhut. Nyt peli ilmestyy siis täysmittaisena remake-versiona ja ensimmäistä kertaa myös muille alustoille kuin PC:lle.

Sherlock Holmes: The Awakened ilmestyy 11. huhtikuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle sekä Nintendo Switchille.

2) Dead Island 2

Kuun puolivälin jälkeen saapuu sitten todella pitkään odotettu toimintapläjäys, sillä zombitoimintapeli Dead Islandin jatko-osa näkee viimeinkin päivänvalon. Muropaketin ennakkotestissä vuosikausia kehitetty mäiskintä todettiin jo hyvin viihdyttäväksi, ja lopullisessa versiossa eläviä kuolleita pääsee kurmottamaan myös yhteistyössä kavereiden kanssa.

LUE MYÖS: Ensituntumat: Dead Island 2 tuskin on vuoden peli 2023, mutta onnistuu tärkeimmässä tehtävässään

Dead Island 2 ilmestyy 21. huhtikuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

3) Star Wars Jedi: Survivor

Kuun lopussa lähdetään vielä kaukaiseen galaksiin, kun vuoden 2019 toimintaroolipeli Star Wars Jedi: Fallen Order saa jatkoa. Nyt ilmestyvä Star Wars Jedi: Survivor jatkaa jedi-ritari Cal Kestisin tarinaa, kun hän yrittää paeta viimeisiä jedejä metsästävän Imperiumin kynsistä.

Star Wars Jedi: Survivor ilmestyy 28. huhtikuuta PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle