Uusimmat

Disney+:n tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat lokakuussa 2023

Kuva: Gareth Gatrell © 2023 MARVEL.

02.10.2023 10:30 Muropaketin toimitus

Lokakuussa 2023 Disney+:ssa alkaa Marvel-sarja Lokin (kuvassa) toinen kausi ja uusi Goosebumps-sarja. Elokuvapuolella julkaistaan muun muassa Haunted Mansion ja The Boogeyman.

Lokakuun uusia sarjoja ja tuotantokausia Disney+:ssa:

Loki, kausi 2 – 6. lokakuuta alkaen
Marvel Studiosin Loki-sarja jatkuu 1. kauden shokeeraavan viimeisen jakson jälkimainingeista, kun Loki joutuu taisteluun aikavarianssiviraston sielun puolesta. Loki navigoi alati laajenevaa ja yhä vaarallisempaa multiversumia seuranaan Mobius, B-15 sekä joukko uusia ja tuttuja hahmoja. Hän etsii Sylvietä, tuomari Renslayeria, Neiti Minuuttia sekä totuutta siitä, mitä tarkoittavat vapaa tahto ja kunniallinen päämäärä. Nimiroolia esittävän Tom Hiddlestonin lisäksi kakkoskaudella nähdään myös Owen Wilson, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors ja Ke Huy Quan.
Uusi jakso julkaistaan viikottain.

Goosebumps, kausi 1 – 13. lokakuuta
R.L. Stinen bestseller-kirjoista inspiraationsa saanut Goosebumps seuraa viiden lukiolaisen joukkoa, joka lähtee synkälle ja mutkikkaalle matkalle selvittämään Harold Biddle -nimisen teinipojan traagista kuolemaa kolmekymmentä vuotta sitten. Samalla he paljastavat salaisuuksia vanhempiensa menneisyydestä.
Sarjan kaikki viisi jaksoa katsottavissa 13. lokakuuta.

Tulossa myös muun muassa nämä:

  • Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä, kausi 2, jaksot 12-16 – 18. lokakuuta
  • Pöllötalo, kausi 3 – 18. lokakuuta
  • Praise Petey, kausi 1 – 25. lokakuuta
  • The Lions of Sicily – 25. lokakuuta
  • Salakaupan julmat kasvot, kausi 3 – 25. lokakuuta

Kilpailu | Yli 300 lippua Manaaja: Uskon merkki -ennakkonäytökseen nyt jaossa!

Lokakuun uudet elokuvat:

Haunted Mansion – 4. lokakuuta
Huvipuistojen klassikkolaitteen inspiroimassa seikkailussa lääkäri ja hänen 9-vuotias poikansa haluavat aloittaa uuden elämän ja muuttavat yllättävän edulliseen kartanoon New Orleansissa. He tosin huomaavat, että paikka onkin enemmän kuin he osasivat odottaa. Epätoivoisesti apua kaipaavat äiti ja poika värväävät avukseen sekalaisen joukon niin kutsuttuja spirituaalisia asiantuntijoita päästäkseen eroon kodissaan kuokkivista yliluonnollisista olennoista. Justin Simienin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään muun muassa LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito ja Rosario Dawson.

LUE MYÖS: Arvostelu | Haunted Mansion on kesän tylsimpiä elokuvia ja Disneyltä paha huti

The Boogeyman – 11. lokakuuta
Stephen Kingin tarinaan pohjautuva kauhutrilleri kertoo äskettäin kuollutta äitiään surevista siskoksista ja heidän terapeutti-isästään. Kun apua tarvitseva potilas ilmestyy odottamatta heidän kotiinsa, hän jättää jälkeensä yliluonnollisen olennon, joka saalistaa perheitä ja voimistuu heidän kärsimyksistään. Rob Savagen ohjaaman kauhuelokuvan pääosissa nähdään muun muassa Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Madison Hu, LisaGay Hamilton ja David Dastmalchian.

LUE MYÖS: Arvostelu | Uusi Stephen King -elokuva The Boogeyman on kertakäyttöviihdettä

Tulossa myös muun muassa:

  • Appendage – 18. lokakuuta

Lokakuun uudet dokumentit:

Dear Mama, kausi 1 – 4. lokakuuta
Palkitun Allen Hughesin ohjaama FX:n Dear Mama on syvästi henkilökohtainen viisiosainen sarja, joka uhmaa dokumenttien perinteisiä tarinankerronnan keinoja jakaakseen valaisevan tarinan äidistä ja pojasta, Afeni ja Tupac Shakurista.
Kaikki jaksot katsottavissa 4. lokakuuta.

Coleen Rooney: The Real Wagatha Story – tulossa lokakuussa
Se oli somekohu, joka sai kansakunnan huomion ja aiheutti korkeimman oikeuden oikeudenkäynnin. Brittijulkkis Coleen Rooneyn yksityisiä Instagram-stooreja hänestä ja perheestään myydään sanomalehdelle hänen tietämättään. Mutta Coleen menee äärimmäisyyksiin löytääkseen syyllisen.
Kaikki jaksot katsottavissa lokakuussa.

Tiedot perustuvat Disney+:lta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Kilpailu | Yli 300 lippua Manaaja: Uskon merkki -ennakkonäytökseen nyt jaossa!