Uusimmat

Huhu: Marvel Studios siirtää Deadpool 3:n ensi-iltaa ja julkaisee toisen leffan ensi toukokuussa

Kuva: © 2024 Marvel

20.10.2023 10:03 Muropaketin toimitus

Deadpool 3:n oli tarkoitus saada ensi-iltansa toukokuussa 2024, mutta koska näyttelijöiden lakko on sotkenut aikataulut, pitää julkaisua mitä todennäköisimmin siirtää.

Deadlinen lähteiden mukaan Deadpool 3 ei enää ehtisi teattereihin toukokuuksi, vaikka näyttelijöiden lakko loppuisi lähiviikkojen aikana.

Marvel-fanit saattavat kuitenkin saada jokakeväisen annoksensa supersankariviihdettä, sillä Captain America: Brave New Worldin ensi-ilta voi siirtyä heinäkuulta toukokuulle. Parhaassa tapauksessa Deadpool 3 nappaisi sitten Brave New Worldin julkaisupäivän heinäkuulta, mutta kaikki on täysin kiinni lakon pitkittymisestä, jälleen kerran.

Marvel Studios ei ole Deadlinen uutista kommentoinut.

Shawn Levyn ohjaamassa Deadpool 3:ssa Deadpool ja Wolverine seikkailevat aikavirtojen pyörteissä. Elokuvassa näyttelevät ainakin Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand ja Jennifer Garner. Lisäksi luvassa on huhujen mukaan useita cameoita takavuosien X-Men-tähdiltä.

Deadpool 3:n ja Captain America: Brave New Worldin lisäksi ensi vuonna on luvassa joulukuulle aikataulutettu Thunderbolts.