Uusimmat

Madame Webin traileri on Spider-Man-faneille todella hämmentävää katsottavaa

Kuva: © 2023 CTMG, Inc.

15.11.2023 17:52 Muropaketin toimitus

Sony Pictures on julkaissut ensi vuoden Madame Webistä ensimmäisen trailerin tänään. Elokuva sijoittuu Venomien ja Morbiuksen kanssa samaan (toistaiseksi) Hämiksettömään Hämis-universumiin.

Spider-Man-sarjakuvissa Madame Web on perinteisesti ollut seittisingolle apua ja ohjeita tarjonnut vanha mummo. Sony on kuitenkin tulkinnut hahmon väkevästi uusiksi, kuten traileri alla osoittaa…

S. J. Clarksonin ohjaama ja Dakota Johnsonin, Sydney Sweeneyn, Celeste O’Connorin, isabela Mercedin ja Tahar Rahimin tähdittämä Madame Web saa ensi-iltansa helmikuussa 2024.

Virallinen juonikuvio kuuluu seuraavasti:

”Sillä aikaa toisessa universumissa… Genren tyypillisestä elokuvasta poikkeava Madame Web kertoo yhden Marvelin arvoituksellisimman sankarittaren syntytarinan. Jännitysvetoisen trillerin pääosassa nähdään Dakota Johnson manhattanilaisena ensihoitaja Cassandra Webbinä, jolle ilmaantuu selvänäkijän kykyjä. Hän joutuu kohtaamaan paljastuksia menneisyydestään ja luo yhteyden kolmeen nuoreen naiseen, joiden kohtalona on mahtava tulevaisuus…jos he vain selviytyvät kuolemanvaarallisesta nykyhetkestä.”