Uusimmat

Kiinnostaako vuoden haukutuin elokuva? Madame Webin voi katsoa kotona pääsiäisenä

Kuva: © 2023 CTMG, Inc

26.03.2024 09:15 Muropaketin toimitus

Vuoden 2024 parjatuin elokuva Madame Web hävisi valkokankailta harvinaisen vikkelään. Vaikka ensi-ilta oli helmikuussa, saapuu elokuva kotikatseluun jo tällä viikolla.

SF Anytime on vahvistanut Madame Webin digitaalisen version saapuvan saataville lauantaina 30. maaliskuuta.

Ikävä kyllä vielä tässä vaiheessa ei tiedetä saapuvatko myynti- ja vuokraversio tarjolle samanaikaisesti, ja jos saapuvat, liikkuvatko niiden hinnat 20 euron pahemmalla puolella, kuten vaikkapa Argyllella.

Rotten Tomatoesin 12 prosentin tuoreusasteella ja alle 100 miljoonan dollarin lipunmyynnillä Spider-Man-spinoff Madame Web on alkuvuoden pahimpia huteja Hollywoodissa. Elokuvasta kertoo paljon, että se tunnetaan parhaiten trailerin hölmönhauskasta repliikistä:

 ”That man is Ezekiel Sims, he was in the Amazon with my mom when she was researching spiders right before she died.” 

Paljonpuhuvaa on myös se, että nettipiruilun myötä repliikki poistettiin elokuvan lopullisesta versiosta.

S. J. Clarksonin ohjaaman Madame Webin pääosissa nähdään Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced ja Celeste O’Connor.

Virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Sillä aikaa toisessa universumissa… Genren tyypillisestä elokuvasta poikkeava Madame Web kertoo yhden Marvelin arvoituksellisimman sankarittaren syntytarinan. Jännitysvetoisen trillerin pääosassa nähdään Dakota Johnson manhattanilaisena ensihoitaja Cassandra Webbinä, jolle ilmaantuu selvänäkijän kykyjä. Hän joutuu kohtaamaan paljastuksia menneisyydestään ja luo yhteyden kolmeen nuoreen naiseen, joiden kohtalona on mahtava tulevaisuus… jos he vain selviytyvät kuolemanvaarallisesta nykyhetkestä.”