Uusimmat

“Yksikään mies ei mene katsomaan tätä”, Margot Robbielle väitettiin – ja sitten elokuvasta tuli 1,4 miljardin dollarin hitti

Kuva: © Warner Bros. Entertainment Inc.

04.01.2024 14:50 Muropaketin toimitus

Margot Robbien tähdittämä ja Greta Gerwigin ohjaama Barbie oli vuoden 2023 menestynein elokuva elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti.

Barbie-elokuvan päätähti ja tuottaja Margot Robbie kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa, ettei elokuvan menestykseen kaikkien katsojien keskuudessa ensin uskottu. Barbie löi epäilijöille luun kurkkuun nousemalla koko vuoden 2023 menetyneimmäksi elokuvaksi 1,4 miljardin dollarin lippukassatuloilla.

Robbien mukaan päättäjät eivät aluksi uskoneet lainkaan siihen, että myös miehet voisivat kiinnostua Barbie-elokuvasta.

“Suurimpia taisteluita oli vakuuttaa päättäjille, että tämä olisi kaikille katsojille suunnattu elokuva, koska tällä budjetilla elokuvan on vähän pakko olla sellainen. Ja se tarkoittaa, että myös miesten pitää mennä katsomaan sitä. Kaikki väittivät, ettei yksikään mies, nuori tai vanha, menisi ikinä koskaan katsomaan Barbie-elokuvaa. Me puolestamme väitimme, että miehet menevät kyllä katsomaan hyviä elokuvia. Eli jos elokuva on hyvä, kaikki menevät katsomaan sen. Tämä ei tahtonut mennä ihmisille perille”, Robbie kommentoi.

Barbie on katsottavissa suoratoistossa HBO Maxista.