Uusimmat

“Mikä sinua vaivaa?” – Studio heitti Sharon Stonen pihalle, kun näyttelijä ehdotti Barbie-elokuvaa 1990-luvulla

Kuva: © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc.

22.03.2024 15:50 Muropaketin toimitus

Sharon Stone olisi halunnut tehdä Barbie-elokuvan jo 1990-luvulla. Viime vuonna Greta Gerwig ja Margot Robbie tekivät sen, ja Barbiesta tuli vuoden 2023 menestynein elokuva.

Sharon Stone yllätti alkuvuodesta paljastamalla, että hän yritti saada tehtyä Barbie-elokuvan jo 1990-luvulla. Tuolloin ajatukselle ei lämmetty, mutta viime vuonna aika oli lopulta kypsä Barbielle – Greta Gerwigin ja Margot Robbien elokuva tienasi lippukassoilla maailmanlaajuisesti 1,4 miljardia dollaria ja nousi vuoden 2023 menestyneimmäksi elokuvaksi.

Stone kertoo Fly on the Wall -podcastissa tapaamisestaan studion kanssa ehdottaessaan Barbie-elokuvaa.

“Menin studiolle ehdottamaan Barbie-elokuvan tekemistä 1990-luvulla. Mukanani oli tuottaja, joka on myös ystäväni, jonka lisäksi ajatukseni takana oli myös Mattelin silloinen toimitusjohtaja. Meidät heitettiin studiota ulos. ’Miksi ottaisit tällaisen amerikkalaisen ikonin ja yrittäisit tuhota sen? Mikä sinua vaivaa?’, minulle sanottiin. Sain luennon ja minut saatettiin ovelle.”

Stonen jälkeen myös muun muassa Amy Schumer ja Anne Hathaway yrittivät tehdä Barbie-elokuvaa Sony Picturesin kanssa. Lopulta ikonisen hahmon toivat valkokankaille Gerwig ja Robbie.