Uusimmat

Saako Tom Cruisen paras scifi-elokuva vihdoinkin jatko-osan? Uusi sopimus herätti fanien toiveet

Kuva: © Warner Bros.

11.01.2024 08:05 Muropaketin toimitus

Tom Cruise palaa tekemään elokuvia Warner Bros.:in kanssa 10 vuoden tauon jälkeen.

Variety-lehti kertoo Tom Cruisen solmineen Warner Bros. Discoveryn kanssa laajan sopimuksen uusien elokuvien tekemisestä. Käytännössä diili tarkoittaa sitä, että Mission: Impossible -tähti tekee jatkossa elokuvia erityisesti yhdelle tietylle studiolle.

Uutinen ei nimeä yksittäisiä elokuvia – kyse on vielä tässä kohtaa ”teatterielokuvien kehittämisestä ja tuottamisesta”. Comicbook.comin mukaan moni vuoden 2014 Edge of Tomorrow -elokuvan fani on nyt kuitenkin toiveikas sen suhteen, että Tom Cruise ja Warner Bros. tekevät vihdoinkin jatkoa Doug Limanin kehutulle scifi-elokuvalle.

Edge of Tomorrow 2:a on kehitelty jo vuosia tuloksetta.

”Tom Cruise on kiireinen Mission: Impossible -elokuviensa kanssa. Montako niitä oikein täytyy tehdä? Hän oli niin loistava Edge of Tomorrow’n pelkurisankarina. Minä voisin tehdä jatkon vaikka heti. Olen lukenut käsikirjoituksen, mutta minulla ei ole mitään käsitystä koska kakkososa saadaan kuvattua”, Edge of Tomorrow.n toista pääosaa esittänyt Emily Blunt kertoi viime kesänä.

Edge of Tomorrow löytyy suoratoistona Viaplaysta. Elokuvan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Edge of Tomorrow sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa avaruusolennot ovat tehneet Maahan rajun hyökkäyksen, jota maailman mitkään sotavoimat eivät voi pysäyttää. Everstiluutnantti Bill Cage on upseeri, joka ei ole koskaan ollut mukana taistelussa, mutta silti hänet lähetetään tylysti suorittamaan hengenvaarallista tehtävää. Cage saa pian surmansa, mutta huomaa olevansa eräänlaisessa selittämättömässä aikaluupissa, joka pakottaa hänet elämään tuon armottoman taistelun ja kuoleman yhä uudestaan… ja uudestaan. Taistelu taistelulta Cage pystyy kuitenkin kasvattamaan taitojaan yhdessä erikoisjoukkojen sotilaan Rita Vrataskin kanssa. Niinpä Cagen ja Ritan käydessä taistoon kerta toisensa jälkeen, he etenevät vääjäämättä lähemmäs vihollisen kukistamista.”

Tom Cruise on aikoinaan tehnyt Warner Bros.:ille myös elokuvat Magnolia, Rock of Ages, Veren vangit ja Eyes Wide Shut.