Uusimmat

The Last of Us -pelaajat uskovat tietävänsä sarjan seuraavan kauden suurimman spoilerin, mutta asia ei ehkä olekaan niin

Kuva: Naughty Dog

19.01.2024 12:07 Muropaketin toimitus

The Last of Usin ensimmäinen tuotantokausi osoitti, etteivät HBO:n hittisarjan tekijät arkaile poiketa lähdemateriaalista.

Varoitus: luvassa isoin spoileri The Last fo Us Part II -pelistä, johon HBO Maxin sarjan seuraava kausi pohjautuu. Jos olet onnistunut suojelemaan itseäsi juonipaljastukselta tähän asti, älä missään nimessä lue eteenpäin.

Katsotaan vaikka tähän väliin ensimmäisen kauden summaus odotellessa, että halukkaat poistuvat…

No niin, nyt kun olemme kaikki samalla viivalla, voimme todeta, että The Last of Us Part II tunnetusti alkaa melkoisella shokkikäänteellä, kun ensimmäisen pelin sankari Joel tapetaan jo tarinan alkumetreillä.

Fanit ymmärrettävästi olettavat, että Joel pistetään myös sarjassa kylmäksi aika nopealla tahdilla, mutta näin ei välttämättä ole. Mitään varmuutta asiasta ei ole, ja nyt myös Joelia esittävä Pedro Pascal on muistuttanut faneja asiasta. Omien sanojensa mukaan Pascal ei edes itse ihan tiedä, mitä Joelille sarjassa tapahtuu, mikä on kuitenkin todennäköisesti silkkaa höpöpuhetta ja varovaisuutta spoilerien suhteen.

Vaikka Joel lahdattaisiin heti The Last of Us -sarjan toisen kauden alkupuolella, nähdään hahmoa varmasti takaumissa, aivan kuten pelissäkin.

Oma veikkauksemme on, että Joel kokee loppunsa ennen pitkää, mutta ei ehkä ihan samalla tahdilla tai tavalla kuin pelissä. Asia selvinnee vasta vuonna 2025, jolloin The Last of Usin toisen kauden on tarkoitus ilmestyä.

Tv-sarjan jatkoa odotellessa voi katsoa Naughty Dog -studion uuden dokumentin The Last of Us Part II:n tekemisestä.

Kehuttu pelidokumentti saa jatkoa – seuraavaksi sukelletaan The Last of Us Part 2:n saloihin