Uusimmat

Bridgerton-tähti halusi välttämättä olla alasti uusissa jaksoissa: “Haluan muistaa miten v-tun kuumalta näytin”

17.05.2024 09:46 Muropaketin toimitus
Bridgerton

Kuva: © Netflix

Bridgertonin kolmannen kaudet ensimmäiset jaksot saapuivat Netflixiin eilen torstaina 16. toukokuuta.

Netflixin hittisarja tunnetaan muiden asioiden muassa seksikohtauksistaan, ja tietenkin niitä on mukana myös Bridgertonin uusissa jaksoissa. Penelope Featheringtonia esittävä Nicola Coughlan on kertonut The Los Angeles Timesin haastattelussa jännittäneensä omia petipuuhakohtauksiaan oikein urakalla, mutta kun lakanoita oli heiluteltu kylliksi, oli jo toinen ääni kellossa:

”Päivän päätteeksi me molemmat makasimme [Luke Newtonin kanssa] peiton alla ilman vaatteita ja ihan vain chillailimme. Olimme ihan että tämän takia nudistit tykkäävät tästä”.

Stylistin haastattelussa Coughlan puolestaan kertoo halunneensa esiintyä Bridgertonissa alasti näpäyttääkseen takaisin niitä, jotka ovat kritisoineet viime vuosina näyttelijän painoa somessa.

”Pyysin erityisesti tiettyjä repliikkejä ja hetkiä mukaan sarjaan. Yhdessä kohtauksessa olen täysin alasti kameran edessä, ja se oli minun ideani ja minun valintani. Se tuntui maailman suurimmalta haistatukselta kaiken kehoni ympärillä käytyyn keskusteluun ja oli uskomattoman vapauttavaa. Tunsin sillä hetkellä itseni kauniiksi ja ajattelin, että 80-vuotiaana halusin katsoa tätä ja muistaa kuinka vitun kuumalta näytin”.

Nicola Coughlan tunnetaan myös tv-sarjoista Derry Girls ja Harlots – paheen pesä.

Bridgertonin kolmannen kauden loput jaksot julkaistaan 13. kesäkuuta.

Muropaketin uusimmat