Uusimmat

Game of Thrones -sarjaan kuvattiin ”ihan v-tun likainen” seksikohtaus, jota katsojat eivät tule koskaan näkemään

Kuva: © HBO

20.06.2024 08:45 Muropaketin toimitus

Game of Thrones tuli tunnetuksi paljaasta pinnasta ja useista seksikohtauksista. Spinoff House of the Dragon ei ole ollut ihan yhtä riettaalla linjalla, mutta toki lakanoita on heiluteltu siinäkin.

Ihan kaikki petipuuhat eivät kuitenkaan ole House of the Dragoniin päätyneet. Alicen Hightoweria näyttelevä Olivia Cooke on kertonut Elle-lehden haastattelussa sangen riettaasta seksikohtauksesta, joka kuvattiin, mutta jonka sarjan pomo päätti lopulta hyllyttää, eivätkä katsojat tule koskaan sitä näkemään.

”Se oli ihan vitun likainen. Se ei ollut kaunista, ja sitä oli todella hauska tehdä”, Cooke kommentoi Ellelle. Näyttelijän mukaan kohtaus oli hyvin lihallinen ja jopa eläimellinen, mutta sen tarkempia yksityiskohtia siitä ei haastattelussa kuultu.

House of the Dragonin showrunner Ryan Condal ei ollut kuitenkaan ihan yhtä vakuuttunut asiasta, ja päätti leikata kohtauksen pois valmiista jaksosta. Olivia Cooken mukaan Condal ei pitänyt kohtausta tarpeellisena, koska se ei lisännyt hahmoihin mitään tai kertonut näistä mitään uutta. Linjana siis oli, että seksikohtaus olisi jäänyt irralliseksi jakson ja sarjan tarinan muusta sisällöstä.

Cooke oli eri mieltä, mutta taipui:

”Hänen sarjansahan se on”.

House of the Dragonin toisen kauden toinen jakso nähdään Max-palvelussa ensi maanantaina.