Uusimmat

Yli 1,2 miljardia tienannut Inside Out 2 on nyt Pixarin kaikkien aikojen menestynein elokuva

Kuva: © 2023 Disney/Pixar

11.07.2024 10:50 Muropaketin toimitus

Inside Out -jatkosta saattaa tulla kaikkien aikojen menestynein animaatioelokuva.

Inside Out 2 kiilasi juuri Ihmeperhe 2 -leffan ohi ja on nyt Pixarin kaikkien aikojen menestynein elokuva. 14. kesäkuuta Yhdysvalloissa ensi-iltansa saanut jatko-osa oli viime viikonloppuna yhä maan toiseksi katsotuin elokuva.

Inside Out 2 on tuottanut lippuluukuilla jo yli 1,2 miljardia dollaria. Box Office Mojon mukaan tarkka summa on tällä hetkellä 1 251 529 558 dollaria.

Lipputuloista noin 543 miljoona on peräsin Pohjois-Amerikasta. Lähipäivinä leffa kiilaa 1,27 miljardia tienanneen Frozenin ohi ja päihittää myös 1,36 miljardin Super Mario Bros. Movien.

Inside Out 2 ei ole vielä saanut ensi-iltaansa kaikkialla maailmassa. Pixar ja Disney odottavat erityisesti Japanin ensi-iltaa. Suomessa leffa nähdään ensi viikon keskiviikkona 17. heinäkuuta.

Animaatiohitin virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Inside Out – mielen sopukoissa 2 asettuu jälleen tunteiden tasapainon jo kerran löytäneen teinitytön Rileyn mieleen juuri sillä hetkellä, kun hänen päämajassaan käynnistyy suuri romutusurakka, jolla tehdään tilaa odottamattomalle yllätykselle: uusille tunteille! Ilo, Suru, Kiukku, Pelko ja Inho, jotka ovat pitkään pyörittäneet Rileyn mieltä hyvällä menestyksellä, eivät tiedä, mitä pitäisi ajatella, kun kuvioihin ilmestyvät Ahdistus, Kateus, Ennui ja Nolous.”