Uusimmat

Netflix on hautonut Charlize Theronin valmiiksi kuvatun toimintahitin jatko-osaa jo kaksi vuotta

Kuva: © Netflix 2020

23.07.2024 07:59 Muropaketin toimitus

The Old Guard -elokuvan jatko-osa kuvattiin jo vuonna 2022.

Netflixin The Old Guard -toimintaelokuvan jatko-osa kuvattiin valmiiksi jo vuonna 2022, mutta sen julkaisusta ei ole vieläkään tarkkaa tietoa. Pääosanesittäjä Charlize Theron sanoo nyt Varietyn jutussa, että elokuva on tulossa tarjolle pian.

Myöhästymisen syyksi hän kertoo muun muassa Netflixin johtoportaan muutokset.

”Netflix kävi läpi melkoisen myllerryksen. Kuvausten jälkeen jälkituotanto alkoi tavalliseen tapaan, mutta jäimme ikään kuin jumiin. Töitä ehdittiin tehdä noin viisi viikkoa, kunnes projekti laitettiin jäihin.”

Myös viime vuoden Hollywoodin lakoilla oli osuutensa asiaan. Theron kertoo, ettei ole ollut missään vaiheessa huolissaan siitä, että jo kuvattu leffa hyllytettäisiin kokonaan.

”Ymmärrän kyllä Netflixin muutokset ja niiden vaikutuksen. Mutta jälkityöt ovat taas käynnissä, ja odotan innolla valmista versiota.”

Heinäkuussa 2020 ensi-iltansa saanut Greg Ruckan saman nimisen sarjakuvansa pohjalta käsikirjoittanut The Old Guard oli hitti, jonka ohjasi Gina Prince-Bythewood.

The Old Guard -jatko-osassa ensimmäisestä leffasta tuttuihin rooleihinsa palaavaat Theronin lisäksi Matthias Schoenaerts, KiKi Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Ngô Thanh Vân ja Chiwetel Ejiofor.

Uusina kasvoina mukaan liittyvät Uma Thurman ja Henry Golding.

Prince-Bythewoodin sijaan ohjaajana toimii tällä kertaa Victoria Mahoney. Käsikirjoituksesta vastaa jälleen Rucka.

Ensimmäinen Old Guard -elokuva todettiin Muropaketin arvostelussa jopa neljän tähden arvoiseksi ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Leffan pohdinnat kuolemattomuuden mukanaan tuomista ongelmista ovat juuri sopivassa tasapainossa näyttävien actionkohtausten kanssa. Miettiessään moisia mahdottomia murheita elokuva onnistuu esittämään dilemmansa yleismaailmallisen samaistuttavina. Hahmot voivat elää vaikka kuinka pitkään, mutta se ei vie pois perusasioita – rakkautta, kuolemaa, onnea ja surua.”

Arvostelu | Netflixissä nähtävä Charlize Theronin The Old Guard on komea toimintaleffa ja omaperäinen supersankaritarina