Uusimmat

Apple TV+:n hittisarja Presumed Innocent saa toisen kauden – Tuottaja J.J. Abrams ei vielä tiedä miten tarina jatkuu

Kuva: Apple TV+

26.07.2024 15:00 Muropaketin toimitus

Jake Gyllenhaalin tähdittämän Presumed Innocent -sarjan ensimmäinen kausi on nyt katsottavissa kokonaisuutena Apple TV+:ssa.

Alun perin minisarjaksi suunniteltu, Jake Gyllenhaalin tähdittämä Presumed Innocent on ollut niin suuri hitti, että Apple TV+ ilmoitti tekevänsä sille jatkoa jo ennen kuin ensimmäinen kausi oli saatu loppuun.

David E. Kelleyn luoman sarjan ykköskausi pohjautuu Scott Turow’n alkuperäisromaaniin, joka on itsenäinen tarina, eikä osa kirjasarjaa. Toisella kaudella Presument Innocent siis joutuu irtautumaan alkuperäismateriaalista ja saanee suhteellisen vapaat kädet käsikirjoituksen suhteen.

Sarjan tuottajana toimiva J.J. Abrams kertoo Deadlinen haastattelussa, etteivät he alun perin kuvanneet sarjaa toista kautta ajatellen.

“Mitään ei koskaan kuvattu toista tuotantokautta ajatellen. Meidän fokuksessamme oli kertoa Carolynin murhasta ja Rustyn oikeudenkäynnistä, ja sitoa se tarina pakettiin ensimmäisen kauden aikana.”

Abrams ei kuitenkaan vielä vahvista, ottavatko he sarjaan jatkossa antologian tyyppisen lähestymistavan.

“On vielä liian aikaista puhua, mitä toisella kaudella voisi tapahtua”, Abrams kommentoi.

Gyllenhaalin lisäksi Presumed Innocentin ensimmäisellä kaudella nähdään muun muassa Ruth Negga, Bill Camp, Elizabeth Marvel, Peter Sarsgaard, O-T Fagbenle ja Renate Reinsve.

Arvostelu | Jake Gyllenhaalin rikossarja Presumed Innocent koukuttaa katsojansa