Uusimmat

Vuoden sairaimmaksi elokuvaksi ylistetty The Substance saapuu Suomeen syyskuussa

Kuva: © Working Title Films/Mubi

16.08.2024 09:19 Muropaketin toimitus

Cannesissa ensi-iltansa saanut Demi Mooren body horror -kauhuelokuva The Substance kerää kehuja. 

Mubi on julkaissut uuden trailerin Demi Mooren tähdittämästä The Substance -kauhuleffasta, joka sai maailmanensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa.

Coralie Fargeatin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa body horror -leffassa esiintyvät myös Margaret Qualley, Dennis Quaid ja Hugo Diego Garcia.

The Substancea on hehkutettu body horror -genren mestariteokseksi ja vuoden kipeimmäksi leffateatterikokemukseksi. Uutuuden on myös sanottu tekevän Mooren uralle saman, kuin mitä Pulp Fiction teki aikoinaan John Travoltalle.

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on tällä hetkellä 90. Metacriticin puolella kriitikkoarvostelujen keskiarvo on puolestaan 85 / 100.

Elokuvassa Mooren esittämä ikääntyvä julkkis Elisabeth Sparkle luo itsestään kokeellisen huumeen avulla nuoremman version, jota esittää Margaret Qualley. Kaksikon täytyy vaihtaa kehoja kerran viikossa.

Leffa tarjoaa raa’an väkivallan lisäksi lukuisia alastonkohtauksia. Moore selitti Cannesin lehdistötilaisuudessa niiden olevan välttämättömiä tarinan kannalta.

The Substance palkittiin Cannesissa parhaasta käsikirjoituksesta. Feministinen kauhumässäily saapuu Suomen valkokankaille 27. syyskuuta.

The Substance

Kuva: © Working Title Films/Mubi

The Substance / Margaret Qualley

Kuva: © Working Title Films/Mubi

The Substance / Demi Moore

Kuva: © Working Title Films/Mubi

The Substance / Demi Moore

Kuva: © Working Title Films/Mubi