Uusimmat

Jude Law esittää Disney+:n seuraavassa Star Wars -sarjassa uudenlaista jediä

Kuva: ©2024 Lucasfilm Ltd. & TM.

20.09.2024 10:59 Muropaketin toimitus

Star Wars -sarja Skeleton Crew alkaa Disney+:ssa 3. joulukuuta.

Joulukuussa Disney+:lla alkaa uusi Star Wars -sarja Skeleton Crew, jonka kuvataan olevan sarja Star Wars -maailman merirosvoista. Keskeistä roolia sarjassa esittää Jude Law, jonka sarjan toinen luoja Christopher Ford kuvaa Entertainment Weeklyn haastattelussa olevan “aivan uudenlainen jedi”.

Tämä juontaa Fordin mukaan juurensa sarjan “maalivahtina” toimivasta tuottaja Dave Filonista.

“Hän tuntee molemmat puolet, koska hänen mentorinaan toimi George Lucas. Joten kun hän sanoo: ’Haluan tehdä täysin uudenlaisen jedin’, ja joku lisää siihen, että: ’Okei, odota. Monet ihmiset ovat miettineet tätä. Tehdään tämä oikein.’ Siitä on niin paljon apua”, Ford kertoo.

Skeleton Crew’n tekijät ovat innoissaan siitä, että pääsevät luomaan avaruuteen merirosvoja.

”Tällä aikakaudella pääsemme tavallaan vähän leikkimään lain tuolla puolen. Imperiumi on poissa, joten piratismi on nousussa osassa galaksia uudelleen. Merirosvoista puhutaan paljon Star Warsissa. Ihmiset kutsuivat Han Soloa merirosvoksi ja hän sanoisi: ’Kuinka kehtaat?’ Olemme nähneet mahtavia merirosvoja animaatiosarjoissa. Joten tämä oli jotain, josta molemmat [vastaavat tuottajat] Dave Filoni ja Jon Favreau olivat todella innostuneita, kun pääsivät tekemään enemmän merirosvoilua.”

Uusi Star Wars -sarja näyttää 80-luvun seikkailuleffalta – Star Wars: Skeleton Crew sai ensimmäisen trailerin