Uusimmat

Marvel Studios meinasi antaa Captain America -tähdelle potkut kymmeniä kertoja: “En tykkää valehtelemisesta”

Frank Grillo elokuvassa Copshop (2021) / Kuva: SF Studios

23.09.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Frank Grillon osuus Marvel-elokuvissa jäi harmittavan pieneksi. Hän esitti Crossbones-nimistä pahista.

Frank Grillon esittämä Brock Rumlow nähtiin Marvel-elokuvissa ensimmäisen kerran Captain America: The Winter Soldierissa. Tuon jälkeen hän piipahti vielä Crossbones-pahikseksi muuntautuneena Civil Warissa.

Grillo kertoo tehneensä Marvel Studiosin kanssa alun perin seitsemän elokuvan sopimuksen, minkä vuoksi häntä otti hahmonsa kohtalo niin pahasti päähän, että melkein jätti palaamatta mukaan Avengers: Endgameen.

Comic Bookin haastattelussa Grillo selittää aina pelänneensä, että paljastaa liikaa – ja olleensa siksi useita kertoja vaarassa saada Marvelilta potkut.

“Valitettavasti ei ole mitään, mitä sanomalla ei saisi minua vaikeuksiin. Joten minun täytyy tavallaan astua taaksepäin ja vedota perustuslain viidenteen lisäykseen. Olen niin huono tässä. Marvel varmaan melkein antoi minulle potkut 36 v*tun kertaa. Mutta en tykkää valehtelemista.”

Grillo siirtyy jatkossa DC:n puolelle ja esittää Rick Flag Sr:ia Peacemakerin tulevalla 2. kaudella sekä Superman-elokuvassa. Näitä ennen hän jo lainaa äänensä hahmolle joulukuussa alkavassa Creature Commandos -animaatiosarjassa.