Uusimmat

Katsojat tuskasta ulvomaan saanut Madame Web tulee vihdoinkin suoratoistoon

23.09.2024 14:40 Muropaketin toimitus
Madame Web

Kuva: © 2023 CTMG, Inc.

Sony Picturesin murska-arviot alkuvuodesta kerännyt Spider-Man-spin-off Madame Web saapuu kuukausimaksulliseen suoratoistopalveluun lokakuussa.

Viaplay on vahvistanut Madame Webin saapuvan palveluun perjantaina 25. lokakuuta. Siihen asti tarjolla ovat vain vuokra- ja myyntiversiot.

Pahasti flopannutta ja haukkuja kerännyttä Madame Webiä on kuvailtu Viaplayn tiedotteessa seuraavasti:

”’Samaan aikaan toisessa universumissa…’ Poikkeuksena tavanomaisesta genrestä Madame Web on erillistarina yhdestä Marvelin arvoituksellisimmista sankarittarista. Tässä piinaavassa trillerissä Dakota Johnson on Cassandra Webb, Manhattanilla toimiva ensihoitaja, jolla on ehkä selvännäkökykyjä. Hän joutuu kohtaamaan ilmestyksiä menneisyydestään ja lähentyy kolmen nuoren naisen kanssa, joita odottaa suuri tulevaisuus… jos he selviävät vaarallisesta nykyhetkestä. Elokuvan yhdessä pääosista nähdään myös Sydney Sweeney.”

100 miljoonan dollarin budjetilla tehty Madame Web keräsi maailmanlaajuisesti vain 100,5 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Markkinointikulut yms. huomioiden studio otti tekeleestä takkiinsa siis tuntuvasti, eikä elokuvan lopussa pedattua jatko-osaa selvästikään ole tulossa.

Screen Junkiesin rehellinen traileri tekee alla selväksi, mikä kaikki Madame Webissä tökki. Video tosin sisältää sen verran juonipaljastuksia, ettei Madame Webin katselua harkitsevien kannata ehkä sitä katsoa.