Uusimmat

Simpsoneiden ”viimeinen jakso” korjasi edellisen kauden virheen kuristamalla lasta

03.10.2024 08:24 Muropaketin toimitus
Simpsonit

Kuva: © Disney

Simpsoneiden 35. tuotantokauden aikana Homer ilmoitti, ettei enää kuristaisi Bartia. Nyt moinen oletus on kumottu.

Lokakuussa 2023 julkaistussa Simpsoneiden jaksossa Homer puhutteli epäsuorasti yleisöä ja ilmoitti, ettei enää kurista Bartia, sillä ”ajat ovat muuttuneet”.

Simpsoneiden uusin jakso selitti, miksi Homer ei enää kurista Bartia – ja muistutti samalla, miten paljon sarja on muuttunut

Kuitenkin jo heti seuraavassa kuussa Simpsoneiden luoja Matt Groening julkaisi kuvan Homerista kuristamassa Bartia ja syytti medioita klikkijournalismista.

Groeningin mukaan Homerin sanomiset oli siis tulkittu tahallisesti väärin.

Kuva: Simpsoneiden tekijät syyttivät mediaa klikkijournalismista ja pistivät sitten Homerin taas kuristamaan omaa lastansa

Simpsoneiden 36. tuotantokausi alkoi USA:ssa viime sunnuntaina ”sarjan viimeisellä jaksolla” (ei oikeasti – toim. huom.) ja alleviivasi vielä osaltaan, ettei Bartin kuristaminen ole loppunut mihinkään.

Viihdesivusto TMZ:n haastattelema tuottaja Matt Selman on ilmoittanut, että koko vihjaus kuristamisen lopettamisesta oli väärinkäsitys.

Selmanin mukaan oli ”virhe” antaa ymmärtää kuristamisen loppuneen ja piti itse sitä vain vitsinä, ei linjauksena. ”Katsojat ottivat sen väärin”, Selman kuittasi.

Simpsoneiden 34 ensimmäistä tuotantokautta löytyvät Disney+:sta. Uusimpien jaksojen saapumisaikataulusta ei ole tietoa.

Simpsoneiden uusin jakso juhlisti sarjan loppumista – hommassa oli kuitenkin koukku mukana

Muropaketin uusimmat