Uusimmat

Disney+:ssa alkaa lokakuussa kaksi upouutta sarjaa – tältä näyttävät Rivals ja Doctor Odyssey

Kuva: © Disney+

03.10.2024 09:10 Muropaketin toimitus

Disney+ julkaisee tässä kuussa mm. David Tennantin tähdittämän Rivals-sarjan. Doctor Odysseyn pääosissa nähdään puolestaan Don Johnson ja Joshua Jackson.

Disney+ on julkaissut trailerit kahdesta lokakuun uutuussarjastaan. Kahdeksanosainen Rivals-sarja perustuu Dame Jilly Cooperin romaaniin, joka on osa hänen Rutshire Chronicles -kirjasarjaansa.

Rivalsin virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Sarja sijoittuu 1980-luvun Englannin seurapiirieliitin maailmaan, jossa valta, ylellisyys ja dramaattiset tempaukset ovat keskiössä. Rivals vie katsojat suoraan vuoden 1986 riippumattoman television armottomiin kulisseihin.”

Rivals-sarjassa nähdään muun muassa Alex Hassell, David Tennant, Aidan Turner, Bella Maclean, Danny Dyer, Katherine Parkinson, Nafessa Williams, Emily Atack ja Victoria Smurfit.

Rivalsin kaikki jaksot tulevat katsottavaksi Disney+.aan 18. lokakuuta.

Toinen uutuus on esimerkiksi American Horror Storysta ja monista muista sarjoista tutun Ryan Murphyn luoma Doctor Odyssey -sarja, jonka synopsis kertoo seuraavaa:

”Max (Joshua Jackson) on uusi lääkäri ylellisellä risteilyaluksella, jossa henkilökunta työskentelee ahkerasti, mutta pitää vielä enemmän hauskaa. Max ja hänen pieni, mutta tehokas lääkäritiiminsä kohtaa ainutlaatuisia lääketieteellisiä kriisejä navigoidessaan samalla niin keskenään kuin merellä – kaukana rannasta.”

Doctor Odysseyn pääosissa nähdään Jacksonin lisäksi muun muassa Phillipa Soo, Sean Teale ja Don Johnson. Sarja alkaa Disney+:ssa 24. lokakuuta.

Rivals

Kuva: © Disney+