Uusimmat

Pokemon-peleistä tuttu Game Freak joutui laajan hakkeroinnin kohteeksi – julkisuuteen valtava määrä lähdekoodia ja muita salaisuuksia

Kuva sarjasta Pokémon Ultimate Journeys © Netflix

13.10.2024 12:18 Muropaketin toimitus

Pokemon-pelien kehittäjä Game Freak näyttää joutuneen hakkeroituksi. Hakkerit julkaisivat internetiin valtavan määrän salaista tietoa, kuten pelien lähdekoodeja.

Vuoto sisältää muun muassa Pokemon HeartGold ja SoulSilver -pelien sekä Black 2- ja White 2 -pelien lähdekoodit. Mukana on myös esimerkiksi konseptitaidetta, betaversioita julkaistuista ja julkaisemattomista pokemoneista sekä käyttämätöntä musiikkia tähän mennessä julkaistuista peleistä. Vuotokuvia voi katsoa Nintendo Everythingin päivittyvästä uutisesta.

Tulevien pelien osalta vuodossa toistuvat maininnat ”Gaiasta”, joka on 10. sukupolven Pokemon-pelien sisäinen koodinimi ja ”Ikkaku” joka on Pokemon Legends: Z-A. Pelejä kehitetään ”Ouncelle” eli Switch 2:lle. ”Synapse” näyttää puolestaan olevan tuleva PvP- tai MMO-tyylinen Splatoonista inspiraationsa ottava Pokemon-peli, jota kehittää Pokemon Brilliant Diamondin ja Shining Pearlin parissa työskennellyt ILCA.