Uusimmat

Tunnistatko? Jack Nicholsonin poika tähdittää uutta Smile 2 -kauhuelokuvaa – ”Olemme hyvin erilaisia ihmisiä”

Kuva: © 2024 PARAMOUNT PICTURES

15.10.2024 13:20 Muropaketin toimitus

Perjantaina Suomen ensi-iltansa saavassa Smile 2 -kauhuelokuvassa näyttelee 32-vuotias Ray Nicholson, joka saattaa näyttää katsojista etäisesti tutulta.

Kuten jo nimestä voinee päätellä, on Ray Nicholson Hollywood-ikoni Jack Nicholsonin ja näyttelijänä ja mallina toimineen Rebecca Broussardin poika.

Deadlinen haastattelussa Ray Nicholson on kertonut pitävänsä isäänsä suuressa arvossa, mutta olevansa myös hyvin erilainen kuin hän.

”Olemme hyvin erilaisia ihmisisiä. Minä synnyin vuonna 1992, hän vuonna 1937. Asiat, jotka vaikuttavat minuun, eivät välttämättä vaikuta häneen. Ilmiselvää on, että rakastan häntä. Hän on inspiraation lähteeni”, nuorempi Nicholson kiitteli.

Ray Nicholsonin lisäksi Smile 2:ssa näyttelevät Naomi Scott, Kyle Gallner ja Rosemarie DeWitt.

Vuoden 2022 kauhuhitin jatko-osassa uudelle maailmankiertueelle suuntaava pop-sensaatio Skye Riley (Naomi Scott) alkaa kohdata yhä kammottavimmiksi muuttuvia käsittämättömiä tapahtumia. Kasvavan kauhun ja kuuluisuuden paineen musertama Skye joutuu kohtaamaan synkän menneisyytensä saadakseen takaisin kontrollin elämästään ennen kuin se luisuu hänen käsistään.

Muropaketin arvio Smile 2:sta julkaistaan torstaina.