Uusimmat

Suuri yleisö ei herännyt Unknown 9: Awakeningin julkaisuun – pelaajamäärät kyntävät pohjamudissa

Kuva: © Bandai Namco

19.10.2024 15:06 Ilari Hauhia

Bandai Namcon uusi Unknown 9: Awakening ei ole kerännyt suurta yleisöä puoleensa.

Hieman ironisesti Unknown 9: Awakening on nimensä mukaisesti jäänyt pelaajien keskuudessa varsin tuntemattomaksi peliksi, eikä pelaajayhteisö ole ainakaan vielä herännyt sen julkaisuun. Parhaimmillaankin Unknown 9: Awakeningia on pelannut Steamissa vain 285 yhtäaikaista pelaajaa eilisen julkaisun jälkeen. Pelin myyntivalttina sen päähenkilöä esittää Anya Chalotra, joka tunnetaan muun muassa Netflixin The Witcher -sarjasta.

AA-tasoisen pelin tilannetta ei paranna, että sen Metacritic-keskiarvo on kehnot 62 pistettä. Muropaketin testi Unknown 9: Awakeningista on luvassa ensi viikolla. Peli on saatavilla myös Xboxille ja PlayStationille sekä nykyisellä että edellisellä konsolisukupolvella.

Ilari Hauhia

”Olen ollut mukana Muropaketin toiminnassa vuodesta 2016 saakka ja osallistun nykyään peli-, tietotekniikka- ja mobiiliaihealueiden uutisointiin sekä peli- ja laitetesteihin. Pelien osalta rakastan erityisesti kilpailullisia moninpelejä, mutta niiden ohella pelaan laajasti kaikkien genrejen edustajia. Tietotekniikan ja mobiililaitteiden osalta erityisesti uusia innovaatioita esittelevät laitteet ovat omaan mieleeni.”

Muropaketin uusimmat