Uusimmat

Tim Burtonin ohjaaman Beetlejuice 2:n voi nyt katsoa kotona

Kuva: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc.

21.10.2024 08:45 Muropaketin toimitus

Beetlejuice Beetlejuice on on nyt nyt julkaistu julkaistu myyntiin myyntiin ja ja vuokralle vuokralle.

Koska Beetlejuicen jatko-osa pyörii edelleen elokuvateattereissa ja kerää yleisöäkin ihan kivasti, ei elokuvaa ihan pikkuhiluilla pääse kotisohvalla tapittamaan. Myyntiversion hinta on tällä hetkellä keskimäärin vod-palveluissa noin 25 euroa, ja vuokraversiostakin saa pulittaa noin 20 euroa.

Jos summat tuntuvat korkeilta, on parasta vartoa vielä jokunen viikko kunnes hinnat tulevat alaspäin. Ennen pitkää Beetlejuice Beetlejuice julkaistaan myös Max-palvelussa, Warner Bros.:in elokuvasta kun on kyse. Päivästä ei tosin ole vielä tietoa.

Tim Burtonin ohjaaman kauhukomedian kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Beetlejuice on palannut! Odottamattoman perhetragedian jälkeen kolme sukupolvea Deetzejä palaa kotiin Winter Riveriin. Beetlejuice kummittelee yhä Lydialle, jonka elämä menee ylösalaisin, kun hänen kapinallinen teinityttärensä Astrid löytää ullakolta salaperäisen pienoismallin kaupungista, ja portaali tuonpuoleiseen avautuu vahingossa. Ongelmien hautuessa molemmissa maailmoissa on vain ajan kysymys, milloin joku sanoo Beetlejuicen nimen kolmasti, ja ilkikurinen demoni palaa päästämään irti omanlaisensa sekasorron.”

Muropaketin arviossa Beetlejuice Beetlejuice sai kolme tähteä viidestä.

Arvostelu | Tim Burton herkuttelee Beetlejuicen jatko-osassa nostalgialla enimmäkseen onnistuneesti