Uusimmat

Vuoden 2025 odotetuin Marvel-sarja tulee Disney+:aan ensi maaliskuussa

Kuva: Netflix

21.10.2024 09:32 Muropaketin toimitus

Marvel Studios vahvisti viikonloppuna järjestetyn Comic Con New Yorkin yhteydessä odotetun Daredevil-sarjansa aloituspäivän.

Daredevil: Born Again saapuu Disney+:aan tiistaina 4. maaliskuuta 2025, uutisoi Variety.

Charlie Cox ja Vincent D’Onofrio palaavat vuosien 2015–2018 Netflix-sarjasta tuttuihin rooleihinsa Daredeviliksi ja Kingpiniksi. Daredevil: Born Againin muita keskeisiä näyttelijöitä ovat Margarita Levieva, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Zabryna Guevara, Nikki M. James, Genneya Walton, Arty Froushan, Clark Johnson, Michael Gandolfini, Ayelet Zurer, Jon Bernthal, Wilson Bethel ja Jeremy Earl.

Daredevil: Born Againin ensimmäinen tuotantokausi tulee koostumaan yhdeksästä jaksosta.

Mikäli sokean supersankarin varhaisemmat vaiheet haluaa kerrata ennen Born Againia, löytyvät Netflix-sarjan kaikki kolme kautta Disney+:sta. Katsottavissa ovat samoin Defenders-minisarja (2017) ja She-Hulk: Attorney at Law (2022), joissa Daredevil on myös esiintynyt. Spider-Man: No Way Home (2021) sisälsi Matt Murdockilta lyhyen cameon. Elokuvan voi katsoa tällä hetkellä Ruutu-palvelusta.

Ensi vuonna Marvel Studiosilta ilmestyy Daredevil: Born Againin lisäksi myös pitkään pantattu ja Black Panther: Wakanda Foreverin (2022) tarinaa jatkava Ironheart-sarja sekä elokuvat Captain America: Brave New World, Thunderbolts* ja The Fantastic Four: First Steps.