Uusimmat

EA siirtää ilmaispelinsä Originiin

14.12.2012 14:30 Juho Anttila

Valven Steam hallitsee yhä digitaalista pelikauppaa, mutta kilpailijat pyrkivät myös parantamaan tarjontaansa jatkuvasti. Niin myös EA, joka laajentaa Origin-pelikauppansa tarjontaa kokonaan uudelle sektorille. Uusimpana peliliikkeenään EA nimittäin siirtää kaikki ilmaispelattavat verkkopelinsä Origin-sivuston alle.

Tähän asti EA on tarjonnut ilmaispelinsä Play4Free-brändin kautta. Portaalin kautta on päässyt pelaamaan niin Battlefield Heroesia, Need For Speed Worldiä kuin Command & Conquer: Tiberium Allianceakin. Yhteensä peleillä on ollut yli 45 miljoonaa pelaajaa.

Kaikki yllä mainitut pelit löytyvät nyt osoitteesta http://free.origin.com/. Play4Free.com -portaali on jo brändätty Origin-pelikaupan teeman mukaiseksi ja myöhemmin osoite kääntyy osoittamaan Originin ilmaispeliosioon.

EA:n virallisen ilmoituksen mukaan siirron tarkoituksena on saattaa koko EA:n ladattava pelitarjonta saman portaalin alle. Jatkossa tarjontaa tullaan myös laajentamaan uusilla peleillä. Kaikkiin peleihin pääsee käsiksi saman Origin-pelitilin kautta.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Nyt löytyi Originille kilpailuvaltti: sisäinen tuki pelivideon streamaukselle

EA: hardcore-pelaajat vastustelevat Originia

Kickstarter-pelit Originiin ilmaiseksi