Uusimmat

Netflixillä on suuria suunnitelmia tulevaisuutta varten‏

10.12.2014 22:00 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/netflix5d5d5d.jpg

Striimauspalvelu aikoo näyttää 20 uutta sen omaa tuotantoa olevaa sarjaa per vuosi!

Nyt menee lujaa!

Netflixin omat sarjat kuten House of Cards ja Orange is the New Black ovat olleet suursuosionsa lisäksi myös oikein laadukkaita.

Striimauspalvelu uskoo itseensä, ja kertoi pressitilaisuudessa seuraavan viiden vuoden suunnitelmiinsa kuuluvan julkaista 20 uutta sarjaa joka vuosi.   

Netflixin Ted Sarandos painotti myös, että vaikka uutuuksia tuleekin tarjolle noin 2½ viikon välein, niin niistä jokainen ei ole kaikkien makuun. Ohjelmia on tarkoitus tehdä eri kohderyhmät mielessä.

Netflix ei ole tähän mennessä suostunut kertomaan katsojalukujaan, eikä siihen ole tulossa muutosta. Sarandos selitti, ettei heidän ole tarkoitus ärsyttää lehdistöä tai ketään muutakaan pimittämällä tietoa, vaan että luvuilla ei ole heille itselleen väliä. Se on hänen mukaansa yhdentekevä tapa mitata menestystä, ja että lukujen tuijottaminen saa aikaan vain kehnompia ohjelmia.

Kuulostaa aivan mahtavalta.

Tiedossa on siis melkoinen määrä uutuuksia joita tulee katsottua aina liian monta jaksoa putkeen. Toivotaan että taso pysyy yhtä korkealla kuin tähänkin asti.

Koko pressitiedotteen voit lukea täällä.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Huffingtonpost