Uusimmat

Toiset mielipiteet: Borderlands ja Forza Motorsport 3

07.12.2009 14:02 Jukka O. Kauppinen

Aiemmat arvostelumme Borderlands- ja Forza Motorsport 3 -peleistä ovat laajentuneet Petteri Kaakisen ja Mikko Rekolan lisänäkemyksillä. Eikä ihan lyhyillä. Kaakisen mielipidekynä sauhusi melkeinpä lyhyen arvostelun verran. Miltä näyttää? Klikkaa! Lue juttu! Protestoi!

Toiset mielipiteet löydät arvostelujen loppupuolelta, pelien tietoboksien alapuolelta.

Borderlands (PC, PS3, Xbox 360)

Lainaus toisesta mielipiteestä:

Borderlands on siinä mielessä hyvä roolipeli, että pelaajan taidoilla on suuri merkitys. Vaikka varustuksella ja kyvyillä on oma merkityksensä, monesti selviytymisessä on enemmän kyse siitä kuinka hyvin tähtäin löytää pääosumia, kuinka hyvin ottaa suojasta hyödyn irti ja kuinka hyvin osaa väistellä paikallisten petojen kuolettavia kynsiä.

Petteri Kaakinen

Lue koko juttu: Borderlands

Forza Motorsport 3 (Xbox 360)

Lainaus toisesta – tai pikemminkin kolmannes! – mielipiteestä:

Kilpailemisen kannalta suurin uudistus nähdään parannettujen ajofysiikkojen ohella tekoälyn käyttäytymisessä. Nyt koneen ohjastamat kuljettajat muuttavat käyttäytymistään jopa yhden kilpailun aikana ja reagoivat muiden kilpailijoiden ajotyyliin. Tekoälyn käyttäytyminen muuttaa kilpailuiden luonnetta realistisemmaksi. Parasta on kuitenkin painostuksen vaikutus kilpatovereihin, sillä nyt voimakkaalla painostuksella voi hiillostaa edessä kurvailevan ohituksen mahdollistavaan virheeseen.

Mikko rekola

Lue koko juttu: Forza Motorsport 3

Lue myös

Alderaan mukana Old Republicissa

Arvostelu: Left 4 Dead 2 (PC, Xbox 360)

Conan O’Brien dissaa Avatar-videopeliä urakalla

Deus Ex 3 sittenkin konsoleille?

Kumpi peli kiinnostaa enemmän?

Katso tilanne vastaamatta