Uusimmat

Adam Sandler teki juuri uransa ehkä parhaan elokuvan Netflixille – ja nyt yhteistyölle on luvassa jatkoa ainakin neljän leffan verran

03.02.2020 09:42 Muropaketin toimitus

Adam Sandler ja Netflix jatkavat yhteistyötään.

Deadline kertoo Netflixin ja Adam Sandlerin sekä hänen Happy Madison Productions -tuotantoyhtiönsä jatkavan yhteistyötä. Nyt tehty sopimus kattaa neljä uutta elokuvaa.

Sandlerin ja Netflixin yhteistyö alkoi vuonna 2015, jolloin The Ridiculous 6 -elokuva sai ensi-iltansa suoratoistopalvelussa. Netflix väittää tilaajiensa katsoneen sen jälkeen yhteensä mielipuoliset 2 miljardia tuntia Sanderin heille tekemiä leffoja, joihin kuuluvat myös The Do-Over, Sandy Wexler, The Week Of ja Murder Mystery.

Murder Mystery on heidän mukaansa viime vuoden katsotuin Netflix-ohjelma Yhdysvalloissa.

Sandlerin ensimmäinen stand-up-keikka 22 vuoden tauon jälkeen julkaistiin myös Netflixissä.

Viime perjantaina suoratoistopalvelussa sai ensi-iltansa yksi Sandlerin uran parhaista elokuvista, eli Uncut Gems -trilleri. Safdien veljesten ohjaama kiusallisen jännittävä leffa tuli Yhdysvalloissa teatterilevitykseen joulukuussa, mutta maailmassa se nähdään Netflixissä.

Sandlerin veikattiin saavan roolistaan uhkapeliriippuvaisena Howardina elämänsä ensimmäisen Oscar-ehdokkuuden, mutta näin ei tapahtunut. Muropaketin arvostelussa Uncut Gems keräsi kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Uncut Gems jakanee mielipiteet ja sen hyvällä tavalla tahallisen sietämätön tunnelma saattaa olla joillekin katsojille liikaa. Safdien veljekset ovat ohjanneet upean, maanisen ja suorastaan ärsyttävän jännittävän elokuvan”

Arvostelu: Adam Sandler olisi ansainnut Oscar-ehdokkuuden Netflixin Uncut Gems -elokuvasta

Tulevissa Netflix-elokuvissa Sandler ei näillä näkymin esitä vakavia rooleja, vaan jatkaa komedian parissa.