Uusimmat

Captain America -tähti Chris Evans nimesi suosikkikohtauksensa Marvel Studiosin elokuvista

26.03.2019 21:01 Muropaketin toimitus

Chris Evansin esittämä Captain America nähdään seuraavaksi huhtikuun lopussa Avengers: Endgamessa.

Jokaisella meillä on omat suosikkikohtauksemme elokuvissa, ja niin on tietenkin myös kohtausten näyttelijöillä. Captain America -tähti Chris Evans on nyt kertonut suosikkinsa omista kohtauksistaan Avengers-elokuvissa.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Evans kertoo, että hänen suosikkinsa Captain American monista hienoista kohtauksista löytyy Captain America: The Winter Soldierista: “Hississä käytävä taistelukohtaus. Se oli ensimmäinen kohtaus, jonka kuvasimme toista Captain America -elokuvaa varten. Se oli ensimmäinen kerta kun työskentelin Russon veljesten kanssa ja se oli ensimmäinen kerta kun tuntui, että Kapu on vihdoin kunnolla omillaan.”

Hän jatkaa: “Kapun ensimmäisessä elokuvassa tuntui vähän kuin jokainen olisi pidellyt minua kädestä ja ensimmäisessä Avengers-elokuvassa minusta tuntui, että yritin tehdä parhaani, etten olisi ollut kenenkään tiellä. Toinen Kapu-elokuva oli se, missä todella tunsin jonkinlaista painetta, ja se ensimmäinen hissikohtaus onnistui todella hyvin minun mielestäni.”