Uusimmat

Doctor Sleep -ohjaaja selitti, miksi Ewan McGregor on täydellinen valinta Hohdon jatko-osan pääosaan

18.06.2019 17:02 Muropaketin toimitus

Stephen Kingin romaaniin pohjautuva Hohto 2 eli Doctor Sleep saa ensi-iltansa marraskuussa.

Ensi syksynä julkaistaan kaksi kiinnostavaa, Stephen Kingin romaaneihin pohjautuvaa elokuvaa: ensin syyskuussa It: Chapter 2 ja marraskuussa Doctor Sleep. Mike Flanaganin ohjaama Doctor Sleep toimii jatko-osana niin Hohdon kirjaversiolle kuin Stanley Kubrickin vuonna 1980 ohjaamalle elokuvalle, ja siinä nähdään aikuiseksi kasvanut Danny Torrance, jota esittää Ewan McGregor.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Flanagan selittää, miksi hänen mielestään juuri McGregor oli täydellinen valinta elokuvan pääosaan.

“Halusimme ehdottomasti jonkun, joka näyttäisi siltä, että voisi oikeasti olla Jack Nicholsonin ja Shelley Duvallin jälkeläinen. Halusimme, että tämä näyttelijä todella tuntuisi Danilta. En koskaan huolehtinut siitä, että olisiko hänessä Jackin elementtejä, koska Danissa ei välttämättä tarvitse olla niitä. Hänen viimeinen muistonsa isästä on 5-vuotiaan pojan. Ewan voi heittää häijyn hymyn, mutta se ei ollut meidän tarkoituksemme. Meille tärkeintä oli se, että voisiko hän olla heidän poikansa. Se riitti meille.”, Flanagan kertoo.

McGregorin lisäksi Doctor Sleepissä nähdään Rebecca Ferguson, Jacob Tremblay, Zahn McClarnon, Bruce Greenwood ja Carel Struycken. Elokuvan ensi-ilta on 8. marraskuuta.