Uusimmat

Dufferin veljekset: “Neloskauden idea on jo olemassa” – Netflix ei kuitenkaan ole vielä vahvistanut Stranger Thingsille jatkoa

11.07.2019 13:08 Muropaketin toimitus

Stranger Thingsin kolmas kausi on nyt katsottavissa Netflixissä.

Spoilerivaroitus!

Netflixin Stranger Things -sarjan luoneet Dufferin veljekset ovat paljastaneet Entertainment Weeklyn haastattelussa, että heillä on ajatukset neljännelle kaudelle jo olemassa – vaikka Netflix ei ole vielä vahvistanut seuraavan kauden tuotantoa.

“Emme halua kirjoittaa itseämme nurkkaan, joten olemme käyneet alustavia keskusteluja käsikirjoittajien kanssa, jotta olemme varmasti kaikki samalla linjalla”, Ross Duffer selittää. “Aivan kuten kakkoskaudenkin lopuksi tiesimme jo Billystä ja venäläisistä. Samalla tavalla meillä on nyt suurempi kuvio hallussa tulevaisuutta varten. Olemme innoissamme siitä, mihin voisimme olla menossa. Joka tapauksessa se tulee olemaan hyvin erilainen kuin tämä nykyinen.”

“Luulen, että keskeisin asia on se, että tarinaa avataan enemmän. Tarkoitan että juoni laajenee Hawkinsin ulkopuolelle”, Matt Duffer kertoo. “Mikäli neljäs kausi tehdään, keskeisimpiä kysymyksiä ovat tietysti, että kuka on se sellissä oleva amerikkalainen ja mitä venäläiset aikovat tehdä Demogorgonilla.”