Uusimmat

Viaplayn tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat huhtikuussa 2024

01.04.2024 12:32 Muropaketin toimitus
The Expendables 4

Kuva: © Lionsgate

Huhtikuussa Viaplayhin saapuvat esimerkiksi neljäs The Expendables, Mad Max -ohjaaja George Millerin Kolmen tuhannen vuoden kaipuu sekä The Good Doctor -sarjan seitsemäs tuotantokausi.

Alla Viaplayn huhtikuun tärkein tarjonta siltä osin, mitä tulevista julkaisuista on etukäteen paljastettu. Tulevien julkaisujen ajankohtaista tilannetta voi seurata Viaplayn omalta tulevien julkaisujen sivulta.

SARJAT

The Good Doctor
Kausi 7
18. huhtikuuta

”Shaun Murphy on nuorilahjakaskirurgi, jollaon autismi ja savant-oireyhtymä. Hän työskentelee väsymättä kollegoidensa kanssa pelastakseen ihmishenkiä.”

All and Eva
Kausi 1
21. huhtikuuta

”Eva ei usko rakkauteen. Hän kuitenkin kohtaa sen, juuri kun sitä vähiten odottaa. Mukana on pieni ongelma: hän on raskaana. Evan ihastuksen kohde ei tiedä sitä, ja tämän lisäksi miehellä ei ole aavistustakaan siitä, että hän on tulevan vauvan isä. Koskaan ei kuitenkaan tunnu olevan sopiva hetki kertoa asiasta. Aika kuluu ja Evan vatsa kasvaa, aivan kuten hänen rakkautensa miestä kohtaan. Samoin valheet.”

Norjalaisia rikostarinoita
Kausi 5
24. huhtikuuta

”Dokumenttisarja Norjan kuuluisimmista rikoksista, joita käyvät läpi tutkinnassa mukana olleet ihmiset. Sarja valottaa uusia puolia murhatutkintaan ja keinoihin, joilla syyllisiä etsitään.”

Tulossa myös

Modern Love (kaudet 1-2) – 16. huhtikuuta
Goliath (kaudet 1-4) – 22. huhtikuuta
Upload (kausi 1) – 29. huhtikuuta

ELOKUVAT

Expend4bles
5. huhtikuuta

”The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän uudet jäsenet tuovat taidoillaan ’uudelle verelle’ kuitenkin täysi nuuden merkityksen.”

Talk to Me
12. huhtikuuta

”Kaveriporukka huomaa voivansa saada yhteyden henkimaailmaan palsamoidun käden avulla. Yksi nuorista
menee lopulta liian pitkälle ja päästää valloilleen kammottavia yliluonnollisia voimia.”

Gran Turismo
19. huhtikuuta

”Uskomattomaan tositarinaan pohjautuva kertomus työväenluokkaisesta tietokonepelaajasta ja häntä auttavista epäonnistuneesta entisestä rallikuskista ja idealistisesta moottoriurheilupomosta. He ovat valmiita riskeeraamaan kaiken tavoitellessaan menestystä huippuautourheilussa.”

Maggie Moore(s)
26. huhtikuuta

”Omituinen kaksoismurha hiljaisessa aavikkokaupungissa saa poliisipäällikkö Jordan Sandersin järkyttymään. Kahdella naisella ei näennäisesti ole mitään yhteyttä toisiinsa paitsi että kummankin nimi on Maggie Moore. Tutkinta monimutkaistuu entisestään kun Sanders aloittaa romanttisen suhteen uteliaan naapurin, Ritan kanssa.”

Tulossa myös

Last Sentinel – 4. huhtikuuta
Kolmen tuhannen vuoden kaipuu – 6. huhtikuuta
King of Killers – 11. huhtikuuta
Anything’s Possible – 13. huhtikuuta
Resurrection – 18. huhtikuuta
Mr. Malcolm’s List – 20. huhtikuuta
All Your Faces – 25. huhtikuuta
Into the Deep – 27. huhtikuuta