Uusimmat

14-vuotias Disney-tähti meni rannalle bikineissä – sai melkein potkut tv-sarjasta, kun kuva lähti leviämään netissä

03.01.2023 09:25 Muropaketin toimitus

Shake It Up

Disney on tunnettu perheystävällisistä arvoistaan. Se näkyy suoraan myös siinä, millaista käytöstä Mikki Hiiren viihdeimperiumin tähdiltä odotetaan.

Näyttelijä, laulaja ja malli Bella Thorne (kuvassa vasemmalla) nousi julkisuuteen Dirty Sexy Money- (2007-2008) ja My Own Worst Enemy (2009) -tv-sarjoilla. Niitä seurasi vuosina 2010-2013 Disney Channelin sitcom Shake It Up (2010-2013), jota tähditti Thornen lisäksi Spider-Man-elokuvista ja Dyynistä tuttu Zendaya.

Bella Thorne esiintyi Shake It Upissa kolmen vuoden ja 75 jakson ajan, mutta läheltä piti, ettei pesti jäänyt paljon lyhyemmäksi. Joulun alla Thorne kertoi Emily Ratajkowskin High Low With EmRata -podcastissa useista kerroista, kun hän koki tulleensa alaikäisenä seksualisoiduksi. Tässä yhteydessä esille nousi myös se, miten erikoisesti Disney suhtautui teinitähteensä Shake It Upin aikoihin.

”Sain kerran melkein potkut Disney Channelilta, kun menin 14-vuotiaana rannalle bikineissä”, Thorne paljasti.

Näyttelijä kertoi saaneensa asun tutulta stylistiltä, eikä ajatellut asiaa sen enempää.

”Rannalla joku fani otti minusta kuvan, ja sitten sain melkein potkut. Asia oli laajasti esillä mediassa, se oli sen ajan viraalia. ’Kuinka tämä pikkutyttö kehtaa tehdä näin? Tämä on niin kuvottavaa’, silloin todettiin.”

Bella Thornen ja Emily Ratajkowskin koko juttutuokion voi kuunnella alta, ja Shake It Upin kolme tuotantokautta voi katsoa Disney+:sta.

Muropaketin uusimmat