Uusimmat

Alkuvuoden paheksutuin seksikohtaus tulee Suomeen, mutta meillä siitä tuskin kukaan vetää hernettä nokkaansa

Kuva: © Zac Popik / Lionsgate

18.03.2024 07:50 Muropaketin toimitus

Jenna Ortegan ja Martin Freemanin tähdittämä Miller’s Girl tulee Suomessa levitykseen suoraan myynti- ja vuokraversioina. Teatterilevitystä ei siis ole tulossa.

Mikäli Miller’s Girl kuulostaa nimenä tutulta, saatat muistaa alkuvuoden uutisen siitä, miten elokuvan seksikohtaus aiheutti joissakin katsojissa närää näyttelijöiden ikäeron takia.

Wednesday-sarjasta ja Scream-elokuvista tuttu Jenna Ortega oli Miller’s Girliä tehdessä 21-vuotias ja vastanäyttelijä Martin Freeman 52-vuotias. Vaikka Ortega oli siis lemmenleikkejä teeskennellessään selvästi täysi-ikäinen, oli 31 vuoden ikäero joillekin katsojille – tai todennäköisesti elokuvasta vain kuulleille nettimoralisteille – liikaa.

Myrsky vesilasissa tuntui taantuvan vasta kun elokuvan intiimikoordinaattori Kristina Arjona vakuutteli yleisöä siitä, ettei Ortegaa pakotettu mihinkään Miller’s Girliä tehdessä.

”Koko prosessin ajan lukuisat ihmiset varmistivat, mikä tuntuu Ortegasta mieluisalta ja hän oli hyvin määrätietoinen ja varma sen suhteen, mitä hän halusi tehdä”, Arjona vakuutti The Daily Mailin haastattelussa.

”Osa minun työtäni on tukea hänen päätöksiään. Mukaudun siihen, mikä näyttelijöistä tuntuu hyvältä, etenkin tällaisissa tuotannoissa, joissa näyttelijöiden välinen ikäero on suuri”.

Jade Halley Bartlettin ohjaaman ja käsikirjoittaman Miller’s Girlin voi katsoa Suomessa vod-palveluiden kautta 15. huhtikuuta alkaen.