Uusimmat

Wednesday-tähti Jenna Ortega vahvisti, mitä roolia hän esittää tulevassa Beetlejuice Beetlejuice -elokuvassa

Jenna Ortega Netflix-sarjassa Wednesday. Kuva: Vlad Cioplea/Netflix © 2022

22.02.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Beetlejuice 2 eli Beetlejuice Beetlejuice saa ensi-iltansa 6. syyskuuta. Julkaisusta Suomessa ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Rakastettu Beetlejuice palaa valkokankaille ensi syksynä 36 vuoden jälkeen. Tim Burtonin alkuperäinen elokuva sai ensi-iltansa nimittäin vuonna 1988. Beetlejuice 2 eli virallisesti Beetlejuice Beetlejuice saapuu elokuvateattereihin ainakin Yhdysvalloissa syyskuun alussa.

Tim Burton palaa ohjaajaksi myös jatko-osassa, ja Winona Ryder esittää jälleen Lydia Deetzia. Mukana nähdään myös Wednesday-tähti Jenna Ortega, joka Vanity Fairin haastattelussa vahvistaa roolihahmonsa olevan Astrid Deetz, eli Ryderin Lydian tytär:

“En tiedä, miten paljon saan sanoa, mutta sen uskallan paljastaa, että olen Lydia Deetzin tytär. Hän on outo, mutta sanoisin että ei sillä tavalla kuin voisi kuvitella. Lydian ja Astridin eli minun hahmoni välinen suhde on hyvin tärkeä.”

Nimiroolia esittää alkuperäisen elokuvan tapaan jälleen Michael Keaton. Muissa rooleissa mukana ovat muun muassa vanha tuttu Catherine O’Hara sekä Monica Belucci, Willem Dafoe, Burn Gorman ja Justin Theroux.

Beetlejuice 2 teaser juliste