Uusimmat

Amber Heard sai melkein potkut Aquaman 2:sta – sitten ex-poikaystävä Elon Musk uhkasi “polttaa studion maan tasalle”

Kuva: © Warner Bros. Pictures

11.10.2023 16:00 Muropaketin toimitus

Vuonna 2018 julkaistun Aquamanin jatko-osa Aquaman and the Lost Kingdom saa ensi-iltansa 20. joulukuuta.

Varietyn tänään julkaisemassa artikkelissa paljastetaan ikäviä väitteitä Aquaman-elokuvien kulisseista. Artikkeli pohjautuu Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnissä käytettyihin muistiinpanoihin.

LUE MYÖS: Jason Momoa oli kännissä, pukeutui kuin Johnny Depp ja koetti saada Amber Heardille potkut, väittää tuore raportti Aquaman 2:n kuvauksista

Varietyn mukaan ongelmat ensimmäisen Aquaman-elokuvan kuvauksissa eskaloituivat siihen pisteeseen, että Warner Bros. suunnitteli antavansa Heardille potkut, koska hänen ja pääosaa esittävän Momoan välillä ”ei ollut tarpeeksi kemiaa”. Asia vietiin jo Heardin juristeille asti.

WB ei kuitenkaan koskaan toteuttanut uhkaustaan, sillä Heardin entinen poikaystävä Elon Musk lähetti studiolle myllykirjeen, jossa uhkasi “polttaa studion maan tasalle”, mikäli Heardia ei otettaisi mukaan jatko-osaan. Niinpä Warner Bros. päätyi perumaan päätöksensä ja Heard sai jatkaa Meran roolissa myös joulukuussa julkaistavassa Aquaman and the Lost Kingdom -elokuvassa.

Uutisten mukaan Heardin valkokangasaikaa on kuitenkin rajoitettu runsaasti ja useita hänen näyttelemiään kohtauksia on leikattu elokuvasta pois.

Musk ei itse ole kommentoinut väitettä.